"Silesen"
"Silesen"

Silesen izabran za najboljeg igrača Ajaksa u sezoni: Jedini je on opravdao očekivanja, ali neće nas napustiti (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.05.15. | 21:09

Frank de Bur veruje da holandski golman može da dostigne kvalitet Van der Sara i Nojera

SilesenStvarao je Ajaks tokom istorije velike igrače, mahom napadače i(li) kreativne veziste, u srži holandskog fudbala je igra na gol više i otuda je pomalo iznenađujuće što je za najboljeg igrača Kopljanika u sezoni na izmaku izabran - Jasper Silesen.

Mada, kad se malo zagrebe ispod površine, reprezentativni čuvar mreže Lala je u dosta situacija spašavao ekipu poraza i bez obzira što je prekinut klupski niz od četiri vezane titule zaslužio pohvale šefa struke Franka de Bura.
Silesen je jedan od retkih fudbalera čija je forma tokom sezone bila konstantna. Zapravo, on je jedini igrač našeg tima koji je u potpunosti opravdao očekivanja. Činjenica da smo primili najmanje golova u ligi znači nešto. Naravno, nije Jasper sam zaslužan za to ostvarenje, ali pokazuje kakav je golman. Odnosno, pokazuje da je lider tima“, rekao je De Bur.

Izabrane vesti

Trener Kopljanika dodao je da veruje kako će Silesen jednog dana uspeti po kvalitetu da se približi Edvinu van der Saru i Manuelu Nojeru, ali da bez obzira na sezonu bez trofeja naće napustiti Amsterdama arenu.
Sigurno neće otići ovog leta. Tek posle Evropskog prvenstva 2016 to može da se desi, Za sad ej situacija takva da je Silesenovo srce i dalje u Ajaksu“, dodao je Frank de Bur.

(FOTO: Action images)


tagovi

Jasper SilesenHolandijaFrank de BurEvropaEredivizijaAjaks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara