"Stojiljković"
"Stojiljković"

Silovita golgeterska serija Nikole Stojiljkovića: Braga preslišala i Nasional (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 17.01.16. | 21:29

Sprpski napadač postigao osmi prvenstveni pogodak u novoj pobedi svog tima - 2:3

Stojiljković

Nikola Stojiljković nistavlja da rešeta mreže u portugalskoj Primeiri. Odlični srpski golgeter postigao je i deveti pogodak u ovoj sezoni, osmi u prvenstvu, a ovaj večerašnji bio je jedan od odlučujućih u pobedi Brage nad Nasionalom - 2:3 (1:1).

Izabrane vesti

Ekipa Pula Fonseke prošla je kroz brojne probleme na ovoj utakmici, 26 minuta igrala sa igračem manje, ali je ipak uspela da osvoji izuzetno važna tri boda. Braga je povela golom Vilija Bonija u 20. minutu, ali je francuski defanzivac četiri minuta kasnije dobio drugi žuti karton, a Vilijan sa bele tačke poravnjao rezultat.

Gosti su u prilično nezavidnoj situaciji bili sve do 56. minuta, kada je arbitar Bruno Esteves poslao i defanzivca domaćih Žuniora u svlačionicu, posle čega je usledio kontraudar Brage. Pedro Santos je u 59. minutu doveo Bragu u vođstvo majstoriskim golom iz slobodnog udarca, dok je svaku dilemu u 77. minutu odličnim udarcem glavom razrešio Nikola Stojiljković.

Do kraja utakmice domaćin je samo uspeo da ublaži poraz, ali ne i da dođe do boda koji bi mu bio od velikog značaja u borbi za opstanak.

(FOTO: Screen shot)

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

 


tagovi

PortugalNikola StojiljkovićNasionalEvropaBraga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara