""
""

SIMEONE, PA TI SI BOG! Prodao Portu foru sa Mondijala staru 15 godina (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 01.10.13. | 23:56

Atletiko je večeras Portugalcima podvalio isti gol kao što je Simeoneova Argentina '98 dala gol Englezima

Posle 75. mečeva bez poraza, Porto  je kapitulirao na svom Dragau. Nezaustavljivi Atletiko je napravio preokret i bacio portugalskog giganta na kolena. I to na kakav način: Mangupskom akcijom Gabija i Arde Turana.

Izabrane vesti

Međutim, ovakva podvala nije bila puka slučajnost. Nema sumnje da je trener Dijego Simeone umešao prste u tu akciju. Za vreme igračke karijere je bio poznat kao namazani borac koji se nikada ne predaje i koji će učiniti sve da njegov tim pobedi. Večeras je Portu prodao foru staru 15 godina sa Mondijala u Francuskoj. Ko se seća meča Simeoneove Argentine protiv Engleske u osmini finala, zna o čemu je reč.

Engleska je vodila, kada su Argentinci u 45. minutu pokazali šta je pozitivan fudbalski bezobarzluk, karakterističan za Južnoamerikance. Iz slobodnjaka iz koga se očekivalo da će Batistuta šutirati, Veron je šmekerski proturio loptu do Zanetija koji je izmakao pažnji engleske odbrane i zatresao mrežu.

Na identičan način su večeras Gabi i Turan „namagrčili“ Porto.

El Čolo Simeone je još jednom pokazao kakva je trenerski mozak. Inače u tom meču je isprovocirao onaj čuveni crveni karton Dejvida Bekama

(FOTO: Action images)


tagovi

Arda TuranAtletiko MadridDijego SimeoneEvropaGabiHavijer ZanetiHuan Sebastijan VeronLiga šampionaŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara