"Dragan Simović"
"Dragan Simović"

Simović izabran za predsednika FS Vojvodine

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.12.14. | 16:38

Predrag Đurović odustao od kandidature

Dragan SimovićRatko Borovnica je istorija, Dragan Simović će ubuduće voditi fudbalom u Vojvodini. Prvi čovek Spartaka i u prošlosti jedan od najvećih oponenata Tomislava Karadžića pobedio je na izborima za Fudbalski savez Vojvodine pošto je Predrag Đurović na samoj Izbornoj skupštini odustao od kandidature.

Od 58 prisutnih delegate 53 je diglo ruku za Simovića, dvojica su bila uzdržana, a trojica protiv.
„Izbor za predsednika FSV je sigurno velika čast ali i još veća obaveza. Trudiću se da u ovom kratkom periodu, do kraja mandata ove skupštine je ostalo nešto malo više od godinu dana, sa svojim saradnicima učinim što više na razvoju fudbala u Vojvodini. Moj tim koji je danas izabran čine: Uroš Milojković  na mestu sekretara, Marjan Rnić i Dejan Santrač na mestima potpredsednika i još 17 članova Izvršnog odbora. Obaveza ima mnogo, ali smo spremni da se uhvatimo u koštac", naveo je Simović koji je izdvojio četiri prioritetna zadatak.

Izabrane vesti

U pitanju su razvoj infrastrukture, oživljavanje fudbalskih centara u Vojvodini, podizanje rada u mlađim kategorijama, podrška sudijskoj i trenerskoj organizaciji, podizanje regularnosti takmičenja i pomoć klubovima.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Dragan Simovićfs vojvodineFSSSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara