""
""

Simpatični Gus: Postoji film „Kontrola besa“ sa Džekom Nikolsonom... Mogli bismo Kosta i ja da ga pogledamo

Vreme čitanja: 2min | sub. 12.03.16. | 22:33

A šta drugo čovek da kaže posle onoga što je uradio Čelsijev napadač...

Prgavi Dijego Kosta zapalio je britansku javnost primitivnim ponašanjem i ujedanjem Gereta Berija tokom utakmice četvrtfinala FA kupa sa Evertonom, zbog čega je španski reprezentativac još jednom postavljen na stub srama. 

Izabrane vesti

Najveći zlikovac evropskog fudbala - Dijego Kosta! (VIDEO)

Prgavi napadač Čelsija zaradio je direktan crveni karton zbog krajnje nedoličnog ponašanja, ali mnogo više od toga izazvao je bes među navijačima, a verovatno i saigračima. Međutim, trener Gus Hidink, koji se našao na liniji otvorene vatre tokom konferencije za štampu, na sve načine pokušao je da se ogradi od novog ispada njegovog golgetera, pa je na simpatičan način pokušao da ublaži ispad koji je Kosta napravio.
"Znate, postoji jedan film, zove se 'Kontrola besa', glume Džek Nikolson i Adam Sendler. Mislim da bismo Kosta i ja mogli zajedno da ga odgledamo jednom prilikom", poručio je Hidink, što je mnoge verovatno nasmejalo, ali engleski novinari želeli su „meso“.

Zato su nastavili da rešetaju Holanđanina pitanjima o Kostinom ponašanju.
"Želim da budem fer u donošenju zaključka, bio profesionalac ili ne. Iskreno, nisam mogao da vidim tako daleko, nisam video sporni trenutak. Svi znaju koliko je Čelsi bio loš do decembra. Veoma loš. Kada sam došao dobio sam zadatak da izvučem ekipu sa dna i odvedem što dalje mogu. Još tada mnogi su se znojili jer su znali gde igraju, a onda su razmišljali gde bi mogli da odu ako stvari ne krenu na bolje", završio je svoje izlaganje Hidink

Da li je time želeo da kaže da bi Kosta mogao da se zapita za svoju budućnost u klubu?

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaGus HidinkEvropaEngleskaDijego KostaČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara