"Alan Širer"
"Alan Širer"

Širer udara po Njukaslu: Imate napadača od 15.000.000, a sedi vam na klupi

Vreme čitanja: 1min | ned. 06.03.16. | 12:36

Legendarni kapiten Svraka ne razume kako Mitrović ne dobija šansu u prvom timu

Alan Širer

Kriza u Njukaslu je dostigla vrhunac. Očajni tim Stiva Meklarena više nikoga ne može da pobedi, a novi poraz od Bornmuta (1:2) gurnuo je Svrake u ponor Premijer lige, na pretposlednje mesto.

Izabrane vesti

Alarm je odavno upaljen na severu Engleske, a u debatu se uključio i legendarni Alan Širer koji smatra da je menadžer u velikom problemu.
“Mora da preuzme na sebe deo krivice, ali je ceo tim u haosu, od tima do uprave. Videli smo izjave klupskih čelnika, u Njukaslu svi imaju potrebu da pričaju. Kondicioni trener govori o spremi tima, kapiten priča o podršci menadžeru, a niko ne igra fudbal. Ako je ono protiv Bornmuta način na koji se podržava menadžer onda su Svrake u problemu. Ne postoji ni promil nazanaka da će za Njukasl uslediti rešenje ovih problema”, žustar je bio Širer.

Proslavljeni napadač posebno je doveo u pitanje Meklarenov izbor igrača za utakmicu sa Bornmutom. Čudi ga što je skupo plaćeni Aleksandar Mitrović ostao na klupi, a da je šansu dobio Emanuel Rivije, koji je postigao samo jedan premijerligaški gol tokom dvogodišnjeg boravka na Sent Džejms Parku.
“Ovom timu nedostaje karakter, fali im vođa. Imate napadača kojeg ste platili 15.000.000 funti prošlog leta, a tim nije u stanju da postigne gol, dok on sedi na klupi. To vam samo govori gde je problem u Njukaslu: svuda”, zaključio je Alan Širer.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

Stiv MeklarenPremijer ligaEngleskaAleksandar MitrovićAlan Širer

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara