""
""

Sise ili Van Persi? Dva prvoklasna voleja za špice, ali... Koji je bolji? (ANKETA + VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.04.14. | 09:08

Podsetićemo se fenomenalnog pogotka napadača Mančester junajteda s kraja prošle sezone i tome dodati novi, vrlo sličan gol koji je postigao Đibril Sise

Osim što je tokom dosadašnje fudbalske karijere bio poznat po ekstravagantnim frizurama i ekscentričnom ponašanju, Đibril Sise je umeo s vremena na vreme i da postigne prelep pogodak i tako dokaže da ipak nije zalutao u svet najvažnije sporedne stvari na svetu. 

Bivši napadač Liverpula, Sanderlenda, KPR i brojnih drugih klubova širom Evrope sada nosi dres Bastije za koji je, u susretu sa Sošoom u remiju s rezultatom 2:2 postigao spektakularan pogodak i tako podsetio sve zašto je fudbal toliko obožavana igra.

Izabrane vesti

Nismo mogli a da ne primetimo da pogodak neverovatno podseća na onaj koji je Robin van Persi postigao u finišu prošle sezone protiv Aston Vile, kada mu je Vejn Runi poslao sjajnu visoku loptu, a on je sa ivice šesnaesterca, na prvu, lansirao u gol. Nešto slično je uradio i Sise, samo iz malo drugačije pozicije, a mi vas pitamo - ko je postigao lepši pogodak?

Pogledajmo gol Đibrila Sisea...

A sada se podsetimo kako je to prošle sezone majstorski izveo Robin van Persi!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Robin Van PersiEvropaLiga 1FrancuskaĐibril SiseBastija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara