""
""

Sjajne vesti iz Brazila za Crvenu zvezdu: Muče odbio Ameriku, želi na Marakanu!

Vreme čitanja: 1min | sub. 25.06.16. | 12:44

Da su pregovi novopečenog brazilskog prvoligaša sa nekadašnjom velikom nadom Boke Junirors krenuli u pogrešnom smeru potvrdio je i glavnih funkcionera Amerike Alensar de Silveira, rekavši da klub nikoga neće moliti kada je u pitanju angažovanje novih igrača

Konačno, odlična vest za navijače Crvene zvezde. Prema vestima koje stižu iz Brazila, Argentinac Pablo Muče odbio je mogućnost prelaska u redove novopečenog brazilskog prvoligaša Amerike Mineiro i odlučio je da analizira ponudu srpskog šampiona.

Izabrane vesti

Da su pregovi sa nekadašnjom velikom nadom Boke Junirors krenuli u pogrešnom smeru potvrdio je i glavnih funkcionera Amerike Alensar de Silveira, rekavši da klub nikoga neće moliti kada je u pitanju angažovanje novih igrača.
"Imali smo mnogo poteškoća, jer igrač ima druge ponude i nije siguran da li želi da dođe ovde. Ako dolazite ovde morate da imate veliku želju da igrate za Ameriku", rekao je De Silveira.

Kako stvari stoje u ovom trenutku, Zvezda ima idealnu priliku da realizuje veliki transfer. Čelnici srpskog šampiona su od samog starta izašli sa konkretnom ponudom za igrača, baš kao i kada su u pitanju Gelor Kanga i Džon Ruiz, a izgleda da je i Muče konačno prelomio.

Navijači Zvezde ga sa nestrpljenjem očekuju na stadionu Rajko Mitić.

(FOTO: Action images)


tagovi

SuperligaSrbijaPablo MučeFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara