""
""

Skandal na dočeku! Vesić zabranio Miloševiću i Mrkeli da izađu na balkon

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.06.15. | 08:20

"Nismo hteli da pravimo skandal, ali takvo ponašanje ne nezamislivo u nekom civilizovanom društvu", poručio je Milošević koji je za reprezentaciju odigrao 102 utakmice

Doček svetskih fudbalskih šampiona u Beogradu nije mogao da prođe bez incidenta. Kako piše list Sport gradski menadžer Goran Vesić zabranio je funkcionerima Fudbalskog saveza Srbije, potpredsedniku FSS Savi Miloševiću i direktoru mlađih kategorija Mitru Mrkeli da se pojave na na balkonu Skuptištine grada.

Izabrane vesti

Više od 50.000 navijača pozdravilo je u ponedeljak uveče omladinsku fudbalsku reprezentaciju Srbije koja je u finalu Mundijalita pobedila Brazil sa 2:1.
“Goran Vesić je zabranio sportskim funkcionerima FSS da budu zajedno sa igračima i stručnim štabom na balkonu. Nismo hteli da pravimo skandal, ali takvo ponašanje je nezamislivo u nekom civilizovanom društvu. I u Nemačkoj, krajem 30-tih godina prošlog veka bilo je ljudi koji su mogli da kažu nešto protiv ovakvih postupaka. Tužno i žalosno“, rekao je Milošević za Sport.

Kako prenosi Sportski žurnal, zbog ove situacije došlo je do ozbiljne svađe između Miloševića i Vesića koja je pretila u fizički sukob. Veći incident sprečili su generalni sekretar FSS Zoran Laković i Mrkela.

ORLIĆI U GLAS: SAN NAM SE OSTVARIO, OVO NIKO NIJE MOGAO DA OČEKUJE!

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaSavo MiloševićMundijalitoMitar Mrkelameđunarodni fudbalGoran VesićFSS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara