""
""

Skandal u finalu Kupa Crne Gore: Tukli se navijači, igrači, funkcioneri, specijalci čuvali Deja…

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.05.13. | 18:03

Meč između Budućnost i Čelika doneo sve ono čemu nije mesto na fudbalskim borilištima

 

Izabrane vesti

Kada smo vam juče u rubrici predlozzi i tipovanja savetovali da izbegavate meč Budućnosti i Čelika u finalu Kupa Crna Gore, nismo ni slutili da će utakmica da donese toliko problema i tenzija. Okršaj za trofej između Podgoričana i Nikšićana je najmanje ličio na fudbalski meč.

Budućnost je savladala Čelik sa 1:0, po prvi put osvojila Kup Crne Gore, ali je ostala senka nad njihovim trijumfom jer je utakmica propraćena skandaloznim ponašanjem navijača, igrača, funkcionera… Predsednika FSCG Dejana Savićevića čuvali su specijalci u svečanoj loži posle poruke gazde Čelika Ranka Radulovića koja je glasila: “Gde ti je obraz”, prenose Vijesti.

Funkcioneri Čeliksa su čupali stolice u svečanoj loži i gađali domaće navijače, koji im nisu ostali dužni i uzvratili su istom merom. Čak su i rezervni igrači Čelika ušli u sukob i sa terena su gađali publiku! Sve je počelo kada je sudija Dabanović dosudio nepostojeći penal za Budućnost, a onda promenio svoju odluku posle žestokog pritiska gostujućih fudbalere i tuče na tribinama. Budućnost je slavila golom Pekovića u prvom minutu sudijske nadoknade što je opet izazvalo bes razularenih Nikšićana.

Pomenuti gazda Čelika Radulović, koji je, inače, 7. decembra suspendovan od strane FSCG na godinu, pozivao je svoje fudbalere da napuste teren i pre kraja, navijače da prekinu meč, na kraju je i zabranio svojoj ekipi da prisustvuje svečanoj ceremoniji uručenja pehara igračima Budućnost.

(FOTO: vijesti.me, Savo Prelević)


tagovi

Budućnost PodgoricaČelikCrna GoraDejan Savićevićmeđunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara