"Navijači Radničkog"
"Navijači Radničkog"

Skandal u Kragujevcu: Navijači pretili igračima da će ih izbosti, jedan fudbaler udaren?!

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.12.14. | 18:49

Radnički kratko saopštio da je ekipa prekinula štrajk?

Navijači RadničkogUžasne scene na Čika Dači! Huligani koji se kriju iza imena Radničkog iz Kragujevca navodno su danas upali u svlačionice ekipe i igračima zapretili tvrdnjama da će biti pretučeni ili izbodeni noževima ako ne prekinu štrajk zbog neisplaćenih zarada! Informaciju je objavio Sindikat profesionalnih fudbalera Nezavisnost, koji dalje navodi da su navijači jednog igrača udarili u lice, te da se "sumnja da su navijače u svlačionicu doveli rukovodioci kluba sa namerom da zastraše igrače".

Fudbaler koji je udaren, a čije ime u Sindikatu nisu želeli da otkriju iz bezbednosnih razloga, napadnut je samo zato što je grupi od oko 15 huligana rekao da razume njihovo nezadovoljstvo, ali da su pretnje nasiljem preterane. Igrači su i pozvali policiju, koja se, kako su nam rekli u Sindikatu, ponela sasvim korektno. Navijač koji je zadao udarac navodno je od ranije poznat organima reda i mira.

Izabrane vesti

Zanimljivo, na sajtu kragujevačkog superligaša osvanula je samo kratka vest u kojoj se navodi da je ekipa prekinula štrajk i da će nastaviti sa treninzima?! Detaljniji komentar sa Čika Dače za sada nismo uspeli da dobijemo,

(FOTO: Star Sport)


tagovi

huliganinavijačiRadnički Kragujevacsindikat NezavisnostSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara