"Fudbaleri Brazila treniraju pred meč sa Srbijom"
"Fudbaleri Brazila treniraju pred meč sa Srbijom"

Skolari planira da udari na Orlove iz svih oružja: Nikog neću poštedeti!

Vreme čitanja: 1min | sre. 04.06.14. | 12:45

“Igrali smo 20 loših minuta protiv Paname, protiv Srbije moramo mnogo bolje“, rekao je Skolari

Fudbaleri Brazila treniraju pred meč sa SrbijomDo početka Svetskog prvenstva u fudbalu ostalo je još osam dana, a posle ubedljivog trijumfa nad Panamom (4:0), Selekao se sprema za generalnu probu i susret sa Srbijom.

Selektor domaćina predstojećeg Mundijala, Luiz Felipe Skolari, rekao je na konferenciji za medije da nije bio zadovoljan igrom njegovih pulena u prvih 20 minuta susreta sa Panamom, a da za susret sa Orlovima očekuje pun sastav u najboljoj formi. Takođe, istakao je da nijedan igrač neće biti pošteđen, već da će svi morati da pokažu svoj maksimum protiv čete Ljubinka Drulovića.
"Tokom prvih 20 minuta rekao sam mojim igračima da idu napred, ali 'konekcija' između odbrane i napada nije bila kako treba. Nije bilo spojnice između dve linije, igrači nisu bili u pravom ritmu. Ipak, uspeli smo da se 'sastavimo', lopta je počela da juri po terenu, a igrači su postali vispreniji. Što se tiče susreta sa Srbijom, budite uvereni da niko neće biti pošteđen. Tijago Silva, Paulinjo i Fernandinjo će biti u sastavu, svi igrači koji su dobili mali odmor biće u timu. Nijedan igrač neće biti pošteđen, osim ako se dogodi nešto neočekivano. Moja ideja je da kompletan tim pokaže najbolje lice protiv Srbije, kako bi se što bolje pripremili za meč sa Hrvatskom", rekao je Skolari.

Izabrane vesti

Podsetimo, Brazil se nalazi u grupi A zajedno sa Hrvatskom, Meksikom i Kamerunom.

(FOTO: Action Images)


tagovi

fudbalska reprezentacija SrbijeLuiz Felipe SkolariJužna AmerikaBrazil2014ABrazil2014Brazil - SrbijaBrazil

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara