""
""

Skols opomenuo padavičara Janga: Sramota je to što radi! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 04.11.15. | 08:22

"Van Gal je napravio grešku što je pustio igrače poput Van Persija, Velbeka, Čičarita, Januzaja, Di Marije... Voleo bih te igrače sada da vidim u klubu, jer vidite kako igraju"

Zlata vredna tri boda ostala su u Mančesteru posle minimalnog trijumfa nad CSKA, Vejn Runi konačno je prekinuo golgeterski post koji je trajao bezmalo 404 minuta, a Ešli Jang je - Ešli Jang

Izabrane vesti

Veliku mrlju na nedavnu pobedu Mančester junajteda u četvrtom kolu grupne faze Lige šampiona ostavio je engleski krilni napadač, koji je u nedostatku adekvatnih rešenja, ili jednostavno zbog nekih starih navika, pribegao dobrom, starom glumatanju. Skakanju u bazen, kako se žargonski kaže, ili jednostavno - simuliranju

Posle novog brukanja prvotimca Đavola reagovao je legendarni vezista Junajteda Pol Skols, koji ga je oštro iskritikovao.
"Ešli mora da prestane da radi to što radi! Valjda je i njemu jasno to, ali to je očigledno navika koje ne može da se otarasi. Svaki put kada uradi tako nešto očigledno je i zato mora da izbaci to iz sistema. To je sramotno i Ešli to zna", rekao je Skols u pregledu Lige šampiona na televiziji BT, čiji je stručni konsultant, nakon završenog meča. 

Čuveni vezista žali zbog toga što Jang pribegava ovakvoj taktici, jer i dalje smatra da je dobar igrač.
"Mislim da je to u njegovoj krvi i u tome je problem. On ima kvalitet, samo mora da pokaže da nije sve u simuliranju".

Član legendarne generacije koja je iznedrila asove poput Gigsa, Bekama, braće Nevil, Bata (...) nedavno je javno iskritikovao menadžera Luja van Gala rekavši da nikada ne bi igrao za "ovakav Junajted", kakav vodi holandski stručnjak. I ovog puta imao je šta da kaže o igri tima.
"I dalje mislim da Junajted igra prilično dosadan stil fudbala. Svi napadi idu po beku, previše se 'davi lopta'... Da li on ima problem sa napadačima", pita se Skols i nastavlja:
"Van Gal je napravio grešku što je pustio igrače poput Van Persija, Velbeka, Čičarita, Januzaja, Di Marije... Voleo bih te igrače sada da vidim u klubu, jer vidite kako igraju", objasnio je nekadašnji engleski reprezentativac. 

MOZZART pratite i na Vajberu!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaPol SkolsLiga šampionaEvropaEšli JangEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara