"David De Hea"
"David De Hea"

Skupa birokratija - De Hea bi u Madridu primao 11.000.000 godišnje!

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.02.16. | 10:43

Sajt Football Leaks objavio propali transfer španskog golmana iz Mančester junajteda u Real

David De HeaGeret Bejl, Mesut Ozil, Radamel Falkao, Antoni Marsijal, Hulk... I danas prvi put transfer koji nije ni realizovan. Sajt Football Leaks objavio je ugovor koji je David De Hea letos potpisao sa Realom samo da bi ceo posao propao zbog kašnjenja Mančester junajtedove administracije.

Birokratska greška koja bi mogla da skupo košta španskog golmana, koji bi, kako je danas otkriveno, na stadionu “Santjago Bernabeu“ zarađivao čak 11.818.182 evra godišnje tokom šest sezona u Madridu što bi ga učinilo najplaćenijim golmanom na svetu.

Izabrane vesti

Trenutno, tu čast ima Manuel Nojer sa oko 7.200.000 u minhenskom Bajernu.

Istina, ova suma koja se pominje u De Heinom slučaju je bruto, ali tu su i razne premije koje bi mogle značajno da mu uvećaju zaradu.

De Hea u Junajtedu prima oko 4.700.000 evra godišnje, s tim da su ostrvski mediji naširoko spekulisali o nameri kluba sa Teatra snova da mu da kolosalno povišicu od čak 9.000.000 godišnje! Što bi sve skupa došlo na granicu od nekih 14.000.000 po sezoni. Međutim, sa reči se nije prešlo na dela, pa nad tim podatkom stoji veliki znak pitanja.

Inače, De Hea je sa Realom trebalo da potpiše ugovor do juna 2021. godine, a po kome bi, u slučaju da je želeo da jednostrano raskine saradnju, morao da na račun Kraljevskog kluba uplati astronomskih 500.000.000 evra! Pristojan način da se oteraju potencijalni udvarači.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaReal MadridPrimeraPremijer ligaFootball LeaksEvropaEngleskaDavid De Hea

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara