"Džonatan Kaljeri"
"Džonatan Kaljeri"

Slaven Bilić pravi paklen tim: Kaljeri odjavio Inter i Sevilju, čeka se Ben Jader (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.07.16. | 20:40

Doduše, Lester je jaka konkurencija

Džonatan KaljeriGokhan Tore, Havard Nortvajt, Sofijan Feguli, a po svemu sudeći i - Džonatan Kaljeri! Slaven Bilić je rešio da ovog leta skocka moćan tim koji bi mogao da se još jednom  porva za izlazak u Ligu šampiona, iako se čini da će Premijer liga sledeće sezone biti jača nego ikad. Ali dok mediji pišu o Konteu u Čelsiju, Murinju i Ibri u Junajtedu ili Gvardioli u Sitiju u Vest Hemu ćute i rade. Veoma dobro ako smemo da primetimo.

Ovu trojica sa početka teksta svakako nije bilo lako dovesti, a isto važi i za Kaljerija, 22-godišnjeg napadača koji se proslavio u Boki Juniors da bi ga čudan splet okolnosti i kako to uvek biva u Južnoj Americi gomila halapljivih menadžera preko urugvajskog Deportivo Maldonada odveli u Sao Paulo. A tamo - 12 golova na 17 utakmica za polusezonu! Tek da ne bude da se svih ovih godina prašina oko Kaljerija slučajno dizala.

Izabrane vesti

A dizala se. Inter je odavno bacio udicu, nedavno se uključila i Sevilja (baš nedavno uzela Kaljerijevog saigrača iz Sao Paula Gansa), ali je Argentinac na kraju okrenuo Karlosa Teveza da pita šta mu je činiti. Tevez, koji je sam odbio da se vrati u Vest Hem, savetovao je selidbu u London.

Brazilski Globo Esporte, kao i britanski Gardijan tako navode da je Kaleri na pragu dolaska na jednogodišnju pozajmicu, a ovaj drugi list navodi i da on neće biti jedino osveženje za ofanzivnu liniju Čekićara. Jer Bilić je krenuo i na Visama Ben Jedera, koji ne bi bio skup s obzirom da mu ugovor sa Tuluzom ističe za godinu dana. Nadaju se u Londonu da će i 10.000.000 evra biti dovoljno. Osim ako Tuluz ne iskoristi interesovanje Lester Sitija da podigne cenu.

Vest Hem nema više pravo na grešku. Ovog leta već su mu izmakli Miši Batšuaji, Aleksandar Lakazet, Kristijan Benteke i Karlos Baka.  

(FOTO: Action Images)


tagovi

Visam Ben JaderTuluzSeviljaPremijer ligaLiga 1letnji prelazni rok 2016Lester SitiInterFrancuskaEvropaEngleskaDžonatan Kaljeri

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara