"Slaviša Stojanović"
"Slaviša Stojanović"

Slaviša Stojanović: Isto je kao i na plus tri

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.04.14. | 20:42

Trener Zvezde spušta loptu posle pobede nad Radnčkim

Slaviša StojanovićNavijači su euforiji, povratak titule u Ljutice Bogdana skoro nije izgledao izvesnije. Ali, trener crveno-belih Slaviša Stojanović spušta loptu tvrdnjom da se ništa značajno nije promenilo posle pobede nad Radničkim iz Niša i odlaska na plus šest u odnosu na večitog rivala iz Partizana.
"Kakav je osećaj? Apsolutno je isto kao i na plus tri. Ne zanimaju nas kalkulacije", kategoričan je Stojanović, iako je sasvim sigurno da se makar nešto promenilo.

Recimo, da je ambijent u svlačionici mnogo radosniji, a to bi za posledicu trebalo da ima i manji pritisak nad glavama crveno-belih. Mnogi će reći da je taj pritisak nad Partizanom, ali Stojanović kaže da se on primećivao i u večerašnjoj igri Zvezde.
"Bilo je tog psihološkog efekta. Nismo imali kombinatoriku kao na nekim prethodnim mečevima. Bili smo dodatno opterećeni zbog rezultata u Kruševcu, tačnije poraza Partizana".

Izabrane vesti

Stojanović je, takođe, pohvalio strelca prvog gola za Zvezdu Đorđa Rakića, koji je debi u startnoj postavi crveno-belih proslavio odlučujućim golom. Pohvalio, ali umereno. Tek da iskusni napadač ne poleti prerano.
"Rakić je odigrao solidno. Svi će sada pričati o golu, ali on je napravio dosta stvari u defanzivi".

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Slaviša StojanovićSuperligaSrbijaĐorđe RakićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara