"Slaviša Stojanović je zadovoljan"
"Slaviša Stojanović je zadovoljan"

Slaviša Stojanović: Slatko je, ali ovo su samo tri boda

Vreme čitanja: 2min | sub. 02.11.13. | 21:18

Da, da… Zato onakav euforičan trk po završetku meča

Slaviša Stojanović je zadovoljanPomalo neiskreno, ali u ovakvoj situaciji mu se oprašta. Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović je, naime, posle pobede u 145. večitom derbiju rekao da je najbitnije da je njegov tim osvojio tri boda, ali i da je pobeda nad Partizanom kao i svaka druga?
"Strpljivo smo čekali priliku i protivnik nam je omogućio da povedemo, posle čega smo igrali mirno, čuvali rezultat i vrebali priliku iz kontre da uvećamo rezultat. Bilo je još nekoliko situacija da slavimo  i ubedljivije. Međutim, slatko je kad se ovako dobije,  ali to su samo tri boda", rekao je Stojanović nepunih pola sata nakon što je poput deteta, sasvim razumljivo, otrčao do svlačionica uz mahnitu gestikulaciju koja je jasno otkrivala koliko mu je stalo do skalpa večitog rivala.

Do pobede koja će mu barem privremeno skinuti makar deo tereta sa leđa. Poraz bi, u to nema sumnje, koštao posla u Ljutice Bogdana.
"Ne bi da se vraćam na pitanje mog ostanka, jer to odlazi u dimenziju o kojoj nemam šta da odgovorim. Ovo jeste pobeda nad Partizanom, ali ponavljam vredi samo tri boda i bitno je da smo uhvatili prikljičak".

Izabrane vesti

Samim tim i loš kvalitet je pao u zapećak za crveno-bele.
"Slažem se da utakmica nije bila na nivou koji bi dve ekipe koje kroje vrh tabele u Srbije trebalo da prikažu. Naročito što se tiše fudbalskih elemenata. Ali, važnost utakmice je odredila njen tok, a podsećam da je bilo mečeva i kada smo igrali dobro, a ostajali bez bodova. Sad se desilo suprotno".

Međutim, i u tim fudbalskim elementima bilo je stvari koje mogu da raduju sve navijače Zvezde. Odbrana je, recimo, delovala znatno bolje nego u nekim ranijim utakmica. Dobrim delom i zbog bezgrešne partije Gorana Gogića.
"Gogić je odigrao dobro, disciplinovano, pokupio je mnogo lopti. Zadovoljan sam njegovim debijem u derbiju. Generalno smo se odgovorno branili, iako od početka sezone bijemo bitku sa centralnim bekovima zbog čega smo gubili dosta bodova. Večeras je odbrana, njen najuži deo, delovao kompaktno i solidno obavio zadatke", ocenio je Stojanović.


tagovi

145. večiti derbiFK Crvena zvezdaSlaviša StojanovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara