"Kriza i u Novom Pazaru"
"Kriza i u Novom Pazaru"

Slobodan pad srpskog fudbala se nastavlja: Novi Pazar na sudu zbog 500 evra

Vreme čitanja: 2min | uto. 18.11.14. | 16:22

"Svi hoće da budu gazde sa tuđim parama", kaže za MOZZART Sport Mirko Poledica komentarišući slučaj Miloša Obradovića

Kriza i u Novom PazaruProbijamo granice. Šteta je samo što idemo u rikverc. Srpski fudbal je, naime, oborio još jedan negativan rekord, pošto se Novi Pazar našao na sudu zbog duga od svega 500 evra prema Milošu Obradoviću. Sadašnji fudbaler Voždovca je prvi deo prošle sezone proveo baš u gradu sa Jošanice, odigrao je pet utakmica, dve u startnoj postavi, postigao gol i karijeru nastavio – praznih džepova.

Ništa neobično za srpski fudbal da nije jednog detalja - Obradovićeva potraživanja su prema informacijama Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost najniža zabeležena u istoriji srpskog fudbala!

Izabrane vesti

Istina, Novi Pazar će to koštati nešto više, jer će – kada se u konačan zbir uračunaju kamate, takse za arbitražnu komisiju, sudski troškovi i ostalo – ceo ceh biti uvećan na barem 1.000 evra, pa i neki kusur.
Mi se uvek trudimo da u ovakvim slučajevima to rešimo mirnim putem, da se ne ide na Arbitražni sud, ali... Neviđeno je koliko se nekorektno ponašaju srpski klubovi i ovakvih zahteva će biti sve više. Bliži nam se kataklizma srpskog fudbala", komentariše za MOZZART Sport Mirko Poledica, predsednik Sindikata Nezavisnost.

Poledica razlog vidi u vrlo prostoj činjenici – vlasniškoj strukturi u srpskom fudbalu.
Jedino su Čukarički i Voždovac privatni klubovi. Svi ostali su direktori i predsednici sa tuđim parama. Svi hoće da budu gazde, a pitao bih ih da li bi se ovako ponašali da je njihov novac u pitanju. Lako je tuđim parama manipulisati", jasan je Poledica.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Miloš ObradovićMirko PoledicaNovi Pazarsindikat NezavisnostSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara