""
""

Slobodan Soro napustio Partizan

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.05.15. | 14:59

Nekadašnji reprezentativac vratio se u Brazil

Plasirao se Partizan u finale plej-ofa prvenstva Srbije, ali je ostao bez Slobodana Sora. Iskusni golman morao je pod hitno da napusti crno-bele i otputuje za Brazil, za čiju će reprezentaciju braniti i ovog leta.

Razlog je u činjenici da su Brazilci tražili od Sora da dođe na lice mesta radi sređivanja novih dokumenata i zato je u utorak veče, neplanirano, krenuo na put preko Atlantskog okeana.

Izabrane vesti

Soro je već bio u Brazilu i dobio je pasoš te države, koja će naredne godnene u Rio de Žaneiru biti domaćin Olimpijskih igara, a on je jedan od igrača u koga domaćini polažu nade je upravo 37-godišnji Novosađanin koji je u kapici Srbije bio prvak sveta 2009, prvak Evroppe 2006 i 2012, bronzani na Olimpijskim igrama u Pekingu i Londonu, osvajač pet Zlatnih liga i jednog Svetskog klupa, kao i Mediteranskih igara.

Neočekivani odlazak Sora u prvog golmana Partizana promovisao je Dimitrija Rističevića, koji je u drugom poluvremenu večitog derbija branio sjajno, a u petercima odbranio udarac Viktora Rašovića i zakazao finalnu seriju sa kragujevačkim Radničkim.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Vaterpolo PartizanvaterpoloSlobodan Soro

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara