""
""

Slovenac briljirao, Apolon se igrao! Begunci i dalje bez poraza

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.01.18. | 20:46

Tim iz Limasola na bod od prvog mesta u prvenstvu Kipra

Apolon ostaje jedini neporaženi tim na Kipru i posle gostovanja Pafosu. Tim iz Limasola pokazao je klasu u sudaru sa ekipom Luke Elsnera, koja je deveti put zaredom u ligaškim susretima ostala kratkih rukava. Mladi slovenački strateg imao je podršku uprave kluba pred meč sa Beguncima, a ako je suditi prema još jednoj lošoj partiji njegovih izabranika onda bi narednih dana mogao da strepi za svoj posao - 0:2 (0:1).

Izabrane vesti

Pogotkom Španca Adrijana Sardinera u 18. minutu, prvim u sezoni, Begunci su determinisali dalji tok susreta. Do kraja prvog dela igre Pafos je mogao da primi još najmanje dva gola, ali je odličnim intervencijama slovenačkog golmana Jana Kopriveca uspeo da ostane u igri. Ipak, samo na papiru. Posle velikog odmora Apolon je nastavio sa naletima i posle sat vremena igre preko Hrvata Antona Maglice udvostručio prednost i potom rutinski priveo meč kraju.

Ovim trijumfom Apolon je dospeo na deobu trećeg mesta sa APOEL-om, na dva boda od prvoplasiranih Anortozisa i AEK-a iz Larnake, iako ima dva meča manje od lidera.

KIPAR 1 - ZAOSTALI MEČ 1. KOLA

Sreda
Pafos - Apolon 0:2 (0:1)
/Adrijan 18, Maglica 60/

(FOTO: Action Images)


tagovi

Apolon LimasolEvropaKiparLuka Elsnermeđunarodni fudbalsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara