"Martinovo pismo"
"Martinovo pismo"

Šmekerski potez Velikog Sema: Dragi selektore, ja sam Martin...

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.09.16. | 18:41

Kapa dole za kormilara engleske reprezentacije

Martinovo pismoOnako krupan ne deluje baš dobroćudno. Više kao neka kafanaska baraba koja argumente dokazuje tako što priča glasnije, a rasprava rešava šakama. Ali na gostovanju Engleske u Slovačkoj Sem Alardajs pokazao je i svoju nežnu stranu. Naime, Spartak iz Trnave, grada u kome se igrala utakmica prvog kola kvalifikacija za Mundijal 2018. godine, objavio je zanimljiv detalj koji se nije mogao videti na TV akrenima.

Ekonom Spartaka Martin Bohunicki nesporedno uoči utakmice saznao je da će Alardajs boraviti baš u njegovoj kancelariji. Nije koštalo da proba. Na zidu je ostavio poruku...
"Dragi gospodine Alardajs. Ja sam ekonom fudbalskog kluba Spartak iz Trnave i želeo bih da vas zamolim za jedan dres reprezentacije Engleske. Nadam se da će biti izvodljivo. Ako jeste, molim vas samo ostavite na stolu. Ovo je moja kancelarija. Hvala vam puno što ćete mi ispuniti želju. Srdačan pozdrav, Martin Bohunicki", napisao je na čistom engleskom jeziku zbog čega mu je bila potrebna i pomoć prijatelja.

Izabrane vesti

Kad se posle meča vratio na stadion “Antona Malatinskog“ imao je Martin šta da vidi. Na stolu dres Rahima Sterlina i kapitenska traka Vejna Runija!

Šmekerski Sem, baš šmekerski.Alardajsovi pokloni

Martin sa Rahimovim dresom

(FOTO: spartak.sk)


tagovi

SlovačkaSem Alardajsreprezentativni fudbalreprezentacija EngleskeEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara