Sofijski CSKA pregovara sa Ljupkom Petrovićem

Vreme čitanja: 2min | ned. 02.12.18. | 09:00

Gazda kluba tri puta je dovodio iskusnog trenera dok je finansirao Liteks, a sada ga vidi u ulozi savetnika za sportsko-tehnička pitanja

Vicešampion Bugarske CSKA iz Sofije ove sezone ima ambiciju da najzad prekine vladavinu Ludogoreca. U tu svrhu čelni ljudi armijskog kluba planiraju da ojačaju sportski sektor tako što intenzivno vode pregovore sa prekaljenim srpskim trenerom Ljupkom Petrovićem (71), koga vide kao idealnu osobu za ulogu savetnika za sportsko-tehnička pitanja.

Bugarski mediji navode da je osvajač Kupa evropskih šampiona sa Crvenom zvezdom 1991. godine početkom ove nedelje boravio u Sofiji, gde je razgovarao sa vlasnikom CSKA Grišom Gančevim. Glavni finansijer Armejaca ima sjajno mišljenje o Petroviću, pošto ga je tri puta dovodio u Liteks iz Loveča dok je bio prvi čovek tog kluba. U međuvremenu je 2015. rešio da preuzme CSKA i vrati posrnulog bugarskog velikana u vrh tamošnjeg fudbala, a sada je procenio da Ljupko može da mu pomogne u toj misiji.

Izabrane vesti

Strateg koji je u dva navrata sedeo na klupi Levskog odlučio je posle angažmana u Ruandi da više ne radi kao prvi trener i zainteresovan je da otvori novo poglavlje u bogatoj karijeri. Petrović bi imao zadatak da pomogne šefu struke Armejaca Nestoru El Maestru, koga odlično poznaje pošto mu je bio mentor pre nešto više od pet godina. Sam Nestornekada Jevtić - priznao je da je iskusni trenerski vuk ostvario veliki uticaj na njegov rad.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 16:00 1207 BUG 1 Slavia Sofia - CSKA Sofia ki 2 1,55
Ukupna kvota1,55

BUGARSKA 1 - 17. KOLO

Subota
11.30: (2,05) Botev Vraca (3,10) Septemvri (3,70)
13.45: (1,08) Ludogorec (10,0) Vitoša (18,0)
16.00: (5,90) Slavija Sofija (3,80) CSKA Sofija (1,55)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Star sport


tagovi

Ljupko PetrovićCSKA Sofijasportsko klađenjeBugarska 1Nestor El Maestro

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara