""
""

ŠOK NA NOU KAMPU! Viktor Valdes odbio novi ugovor i napušta Barselonu na leto!

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.01.13. | 13:55

Već se pojavilo šest kandidata koji su na meti Barse kao zamena za Valdesa

Posle Pepa Gavrdiole još jedan simbol katalonske Barselone napušta Nou Kamp. Dugogodišnji golman Katalonaca Viktor Valdes je odbio novi ugovor sa klubom i napustiće Barselonu narednog leta. Uz obeštećenje jer mu ugovor ističe u leto 2014 godine.
"Barselona je obaveštena o neopozivoj odluci Valdesa da ne produži ugovor", kaze se u saopštenju menadžera Hinesa Karvahala.

Izabrane vesti

Valdes je u Barseloni od 2002. godine, a njegova Fejsbuk stranica preplavljena je komentarima navijača koji ga mole da ostane u katalonskom klubu. Ubeđivali su ga i prijatelji i saigrači da potpiše novi ugovor, ali on želi da napusti klub kako bi se oprobao u nekoj drugoj ligi. Najčešće se spominje selidba u Liverpul ili Arsenal. Sada se spekuliše i da će ga Gavrdiola dovesti u Bajern, ali to će malo teži ići jer fantastični Manuel Nojer ima zacementirano mesto među stativama Bavaraca.

Katalonski mediji već spekulišu ko će naslediti Valdesa u Barseloni, pošto vremenšni rezervni golman Pinto svakako neće biti opcija. Za sada je šest imena u opticaju.  Pominju se David De Hea iz Mančester Junajteda, dvojica golmana iz Valensije Visent Guaita i Dijego Alves, nemačko čudo od deteta Mark Andre Ter Štegen (Borusija M.), Martin Stekelnburg (Roma) i Tibo Kurtoa golman Atletika pozajmljen od Čelsija.

(FOTO: Action images)


tagovi

David De HeaDijego AlvesEvropaManuel NojerMark Andre Ter ŠtegenMarten StekelenburgPrimeraŠpanijaTibo KurtoaViktor ValdesVisent Guaita

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara