""
""

ŠOK: Teška povreda Falkaa, propušta i Mundijal (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 22.01.14. | 18:56

Kolumbijac zadobio ozbiljnu povredu kolena u meču Kupa Francuske protiv nižerazrednog Monta

Šokantne vesti za Monako i kolumbijski fudbal: Radamel Falkao je u meču Kupa Francuske protiv Monta doživeo tešku povredu kolena i prve prognoze nisu nimalo obećavajuće.

Izabrane vesti

Falkao je postigao gol u 29. minutu, ali je samo 11 minuta kasnije došlo do kobnog duela sa protivničkim defanzivcem Sonerom Ertekom. Falkaova leva noga je ostala ukopana u teren i sa bolnom grimasom se srušio na travu. Bilo je jasno da je reč o ozbiljnoj povredi… Falkao je automatski na nosilima iznet sa satdiona, a zamenio ga je mladi Rivije koji je postigao dva gola do kraja meča.

Prve informacije koje stižu iz Francuske su brutalne za navijače Monaka i kolumbijske reprezentacije. Po svemu sudeći, Falkao je pokidao ukrštene ligamente kolena leve noge i predstoji mu operacija i pauza od minimum šest meseci. To znači da će vrlo verovatno propustiti Mundijal u Brazilu gde je trebalo da bude udarna igla popularnih Kafedžija.

Inače, Falkao od dolaska u Monako nije na nivou igrara koje je pružao u Portu i Atletiku, a nije zadovoljan ni trenerom Ranijerijem koji ga je često menjao, pa se spekulisalo da je mogao da pojača Čelsi… 

(FOTO: Action images)


tagovi

Radamel FalkaoMundijal 2014MonakoLiga 1FrancuskaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara