""
""

Šok u Kruševcu! Mićić pucao u svoje (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 04.08.17. | 21:57

Radnik stigao do velikog iznenađenja na krilima bivšeg veziste Napretka - 1:2 (1:1)

Ni iz trećeg pokušaja Napredak nije stigao do premijerne prvenstvene pobede, a šokantan poraz od Radnika - 1:2 (1:1), sigurno će izazvati potrese pod Bagdalom narednih dana. Nije sezona počela kako očekuje agilno rukovodstvo predvođeno Markom Miškovićem, a nakon što su borbeni Surduličani odneli čitav plen pokrenuće se i pitanje poverenja treneru Nenadu Sakiću.

Izabrane vesti

Da će Čarapani imati problema bilo je jasno već posle pet minuta igre kada je Igor Zlatanović kaznio neopreznost odbrane Napretka. Domaćini nisu igrali loše, držali su loptu u posedu, napadali, ali su bili nekako nedorečeni u akcijama pred golom Ognjena Čanačarevića.

Ipak, u završnici prvog dela Šljivić je sa bele tačke vratio Napredak u igru i nagovestio mogući preokret domaćina. Ali, on se nije dogodio. Umesto da još agilnije zaigraju i zadaju udarac Surduličanima, Kruševljani su dobili gol kada su se najmanje nadali, u 61. minutu, a kaznio ih je njihov bivši igrač Dušan Mićić. Iskusni vezista koji je tokom leta pojačao ekipu Sime Krunića sjajno je skočio posle slobodnog udarca i glavom matirao golmana Napretka Petrovića.

Probao je domaćin još jednom da se vrati u meč, ali nije imao snage ni umeća. Do kraja se Radnik znalački odbranio, odneo tri boda kući i napravio veliko iznenađenje pošto je kvota na keca na Napredak bila 1,33.

SUPERLIGA - 3. kolo

Petak:

Napredak - Radnik 1:2 (1:1)
/Šljivić 39. penal - Zlatanović 5, Mićić 61/ 

Subota:

18.00: Zemun - Radnički Niš
20.00: Javor - Mačva
20.00: Voždovac - Borac Čačak
20.00: Vojvodina - Bačka
20.00: Mladost Lučani - Rad

Nedelja:

18.00: Spartak Subotica - Partizan
20.00: Crvena zvezda - Čukarički

Tabela:

(FOTO: Screenshot)


tagovi

Dušan MićićNapredak KruševacRadnikSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara