""
""

Šok u Totenhemu: Eriksen ucenjuje, traži četiri puta veću platu!

Vreme čitanja: 2min | sub. 13.08.16. | 11:52

Gazda Pevaca Danijel Levi ne pristaje na takve uslove, što se dopada čelnicima Juventusa

Možda se mnogima sa strane čini da je u Totenhemu sve idilično, ali iznutra nije sve baš tako lepo. Pevce već nekoliko nedelja potresa problem sa jednim od najboljih fudbalera Kristijanom Eriksenom sa kojim pregovaraju o novom ugovoru.

Izabrane vesti

Aktuelni sporazum sa danskim reprezentativcem ističe tek za dve godine, ali su čelnici kluba sa Vajt Hart Lejna požurili da sednu za sto sa njim, posebno nakon informacija da se mnogi klubovi interesuju za ovog 24-godišnjeg veznog fudbalera. Međutim, ono na šta nisu računali u Totenhemu su visoki zahtevi Danca, čiji agent želi da izdejstvuje čak četiri puta veću platu od sadašnje.

Kristijan Eriksen trenutno zarađuje 40.000 evra nedeljno, a to je plata koju je dobio još kada je stigao iz Ajaksa poslednjeg dana prelaznog roka 2013. godine. Danac sada želi da bude plaćen u skladu sa reputacijom koju je izgradio u prethodne tri sezone, a kako je bio zaslužan za uspon Pevaca prošle sezone, smatra da je zaslužio nedeljnu platu od čak 170.000 evra.

Ipak, teško da će Totenhem uslišiti ove želje svog najboljeg veziste jer se radi o klubu koji strogo vodi računa o platama fudbalera i koji ne rasipa novac na skupe zvezde. Najplaćeniji igrač Pevaca je trenutno golman Ugo Loris koji ima 110.000 evra nedeljno, i teško da će gazda kluba Danijel Levi želeti da zbog Eriksena prebaci tu granicu. 

Uostalom, da sa tvrdim pregovaračem kakav je Levi nema dogvora Danac može da nauči i iz slučaja Mišija Batšuaija koji je pre transfera u Čelsi bio na korak od prelaska u Totenhem, ali je dogovor propao jer je Belgijanac tražio preveliku platu. Zato bi Eriksen mogao da razmisli i o odlasku iz Londona već ovog leta, a neće mu biti teško da pronađe novi klub jer je Juventus jedan od klubova koji se ozbiljno interesuju za njega.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer liganovi ugovorKristijan EriksenEngleskaDanijel Levi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara