"Dragan Ivanović"
"Dragan Ivanović"

ŠOK! Vojvodina smenila trenera posle samo sedam utakmica

Vreme čitanja: 1min | pon. 03.04.17. | 13:48

Poznat naslednik Dragana Ivanovića

Dragan IvanovićŠok u Novom Sadu! Dragan Ivanović nije više šef stručnog štaba Vojvodine, potvrđeno je MOZZART Sportu!

Uprava kluba sa stadiona „Karađorđe“ smenila je trenera Lala, posle samo sedam utakmica, među kojima i dva kiksa u poslednja dva kola Superlige. Pred odlazak na reprezentativnu pauzu Ivanovićem tim je poražen od Mladosti iz Lučana kod kuće (0:1), a minulog vikenda od Voždovca u gostima (1:4). Kad se na to doda i neuspeh u derbiju od Crvene zvezde (2:3) jasno je da su šanse novosadske ekipe da se umeša u borbu za titulu svedene na minimum.

Izabrane vesti

Otuda bi možda odluka čelnika Vojvodine imala pokriće, ali ako se zna da je Dragan Ivanović zumus, posle fantastičnih jesenjih rezultata u kruševačkom Napretku, potpisao petogodišnji ugovor sa Vojvodinom i najavljivan kao rešenje na duge staze, onda je odluka u najmanju ruku čudna. Iako je i sam Ivanović poslednjih sedmica pričao da bi "pojedinci u ekipi morali da raščiste sami sa sobom".

Smena posle samo sedam utakmica. Kao u Palermu da radi čovek...

Umesto Dragana Ivanovića, na klupu Vojvodine seo je Aleksandar Veselinović (46), koji je prethodno radio u litvanskoj Suduvi. Ranije je bio angažovan u Belgiji, Bugarskoj i Rusiji.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Dragan IvanovićSrbijaSuperligaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara