""
""

Šokantne tvrdnje: Jagodina htela da zataška tešku povredu svog fudbalera

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.08.16. | 22:33

Sindikata profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“ se oglasio povodom „slučaja Srđan Ristić“

Šokantne tvrdnje Sindikata profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“. Na zvaničnoj Fejsbuk stranici ova organizacija upoznala je javnost sa, kako navodi, skandalom u FK Jagodina, koji se tiče njihovog igrača, Srđana Ristića.

Nezavisnost“ uverava da je Ristić u drugom kolu Prve lige Srbije, na gostovanju u Lazarevcu protiv Kolubare (1:1) teško povređen, zbog čega je morao da mu se odstrani bubreg. A to je klub iz Pomoravlja želeo da sve skloni od očiju javnosti.

Izabrane vesti

Sinditak neće da ćuti, pa se u ovom slučaju, kao i u dosta ranijih slučajeva, stavio na strani fudbalera.
SKANDAL U JAGODINI: Igrač Srđan Ristić je na utakmici protiv Kolubare zadobio tešku povredu i odstranjen mu je bubreg. Klub je pokušao da zataška ceo slučaj, jer igraču nisu plaćali socijalno i zdravstveno osiguranje i nije imao zdravstvenu knjižicu. Predsednik Jagodine (Goran Milanović, prim. au) je već dugo vremena potpredsednik FSS. Velika je sramota za FSS što takav čovek uopšte može da bude na bilo kojoj funkciji u srpskom fudbalu. Srđanu želimo brz oporavak“, stoji na Fejsbuk stranici „Nezavisnosti“.

Inače, Jagodina je prošle sezone ispala iz Superlige Srbije, a na početku ove u Prvoj ligi Srbije ima sedam bodoba posle tri kola.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Srđan RistićSrbijasindikat profesionalnih fudbalera nezavisnostsindikat NezavisnostPrva liga SrbijeJagodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara