Detalj sa utakmice u Nišu
Detalj sa utakmice u Nišu

Šokantni detalji sa Čaira: Potpredsednik Radničkog u sudijskoj svlačionici, nuđen novac da se svira za Vošu?!

Vreme čitanja: 1min | čet. 05.04.18. | 08:08

Bojan Nikolić ipak sudio na štetu Novosađana

Danima već prva tema u srpskom fudbalu. Duel Radničkog i Vojvodine na Čairu (1:1). I suđenje Bojana Nikolića, koje je izazvalo saopštenje Vojvodine i odgovor iz Niša, pa posledično i odlazak Ilije Stolice sa mesta šefa stručnog štaba novosadske Stare dame. A u današnjem Sportskom žurnalu i prve, nezvanične ocene nadležnih o arbitraži Nikolića i njegovih pomoćnika Marka Dimitrijevića i Srđana Minića.

Član Sudijske komisije FSS zadužen za analizu suđenja, Rade Đurović, za Žurnal kaže da je samo drugi pomoćnik Minić položio u Nišu. Kako navodi jedini sportski list u Srbiji, Đurović je “arbitražu Nikolića i Dimitrijevića ocenio nezadovoljavaljućim, mahom zbog suđenja na štetu Novosađana”.

Izabrane vesti

Međutim, tročlana sudijska komisija tek treba da danas ili sutra prihvati ili ne Đurovićevo viđenje utakmice. Đurović inače demantuje čaršijske priče da je posle utakmice imao verbalni sukob sa Nikolićem, ali i nije toliko šokantno koliko tvrdnje koje u nastavku teksta iznosi Sportski žurnal.

Ako sve ovo stoji u izveštajima, neko bi zaista morao da reaguje i utvrdi šta se sve zaista dešavalo u Nišu.
Kragujevačkom sudiji Nikoliću pre utakmice navodno je nuđen novac da ‘svira’ za Vojvodinu i, šuška se, pismeno se izjasnio o tome. Upad potpredsednika Radničkog Dejana Propadala u sudijsku svlačionicu na poluvremenu, navodno je i notirao u dopunskom izveštaju delegate utakmice Velibor Novović”, ističe Žurnal.

I još jednom: nešto bi zaista moralo da se uradi kako bi se uveo red u ovaj naš nesrećni srpski fudbal.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Bojan NikolićRade ĐurovićFSSSudijska komisija FSS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara