Solari o El Klasiku: To je kao River - Boka i Inter - Milan... Nadam se da raspored nije namerno ovako napravljen

Vreme čitanja: 2min | uto. 05.02.19. | 15:58

Trener Real Madrida o predstojećem duelu protiv Barselone

Sutra od 21 čas nas čeka polufinale Kupa kralja u kom će se sastati Barselona i Real Madrid. Madriđani će zbog rasporeda imati manje vremena za odmor od Barselone, a trener Kraljevskog kluba Santjago Solari nije bio zadovoljan zbog te činjenice i istakao je da se nada da to nije namerno.

Real je igrao u nedelju uveče protiv Alavesa i slavio sa 3:0, dok je Barselona igrala 2:2 s Valensijom dan ranije. U toj utakmici Mesi je izašao s terena ranije zbog povrede.
"Kalendar je zanimljiv, ali nismo ga mi pravili. Izaći ćemo da odigramo najbolje. Nadam se da nije namerno tako napravljen", rekao je Solari.

Izabrane vesti

Novinare u Španiji je interesovalo da li bi voleo da Lionel Mesi zaigra?
"U fudbalu je dobro da najbolji igrači igraju. To neće uticati na našu pripremu utakmice".

Kada je njegova ekipa u pitanju, Argentinac insistira da Vinisijus Žunior nije zakucan u prvoj postavi, a ovoga puta je odgovarao i na pitanje vezana za Iska.
"Vinisijus nije nesporan u timu, jer se u fudbalu ništa ne podrazumeva. Kada je u pitanju Isko, sav naš fokus će biti na utakmici protiv Barselone. To je jedina stvar koja nam okupira misli".

Uporedio je Solari ovaj meč sa još nekim poznatim okršajima širom sveta.
"Ovo je meč između dva velika rivala. To je duel kao što je River - Boka, Inter - Milan, Penjarol - Nacional, San Lorenco - Hurakan i naravno utakmica Reala i Atletika. Volimo da igramo ovakve utakmice. Spremni smo da je igramo, ali momenat istine za svakog igrača je na svakog utakmici. Nema razlika između njih. Najvažnije je da se svi krećemo u istom smeru", istakao je Solari.

Foto: Reuters


tagovi

Santijago Solari

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara