""
""

Šopen, List i Kosta Abrašević kao navijači Obilića (FOTO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 01.08.14. | 18:21

Navijači Vitezova fotografisali su 90 poznatih beogradskih spomenika sa šalom kluba povodom velikog jubileja kluba - 90 godina postojanja

Fudbalski klub Obilić jedini koji je uspeo da prekine dominaciju večitih osvojivši titulu šampiona države slavi danas 90 godina! Mnogima sećanja na ta vremena i dominaciju Vitezova nisu draga, ali će ostati zapisano u istoriji da je te davne 1998. godine Obilić postao prvak Jugoslavije i bio učesnik kvalifikacija za Ligu šampiona. 

Navijači koji pamte dueli Vitezova sa Bajernom i Atletiko Madridom, na zanimljiv način su započeli jubilej, tako što su fotografisali poznate beogradske spomenike (Franc List, Kosta Abrašević, Josif Marinković, Frederik Šopen) sa šalom kluba, koji posle te jedine titule više nikada nije ponovio takav uspeh, a nedugo posle smrti predsednika Željka Ražnatovića, krenuo je sunovrat, sve do - sedmog ranga takmičenja.

Izabrane vesti

Obilić je danas član Treće beogradske lige, potpuno je marginalizovan, ali njegovi malobrojni navijači na ovaj način pokušali su da javnost podsete na slavne dane kluba sa Vračara. 


tagovi

SuperligaSrbijaObilić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara