""
""

Sorijano na korak od Milana, Sampdorija dovela zamenu iz Rome

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.08.15. | 10:02

Rosoneri svesni da će teško do Vicela i ispuniće veliku želju Siniši Mihajloviću

Milanov prioritet je da do kraja prelaznog roka dovede pojačanje u veznom redu, a već nedeljama kao glavna želja figurira Aksel Vicel iz Zenita. Ipak, nade Rosonera da će se dokopati sjajnog Belgijanca nisu velike s obzirom da Rusi ne odustaju od cene od 35.000.000 evra.

Izabrane vesti

Zato se Milan orkrenuo drugim rešenjima, a po izričitoj želji Siniše Mihajlovića prva meta je Sampdorijin vezista Roberto Sorijano. Mihajlović je prethodne sezomne radio sa Sorijanom i afrimisao ga u jednog nosilaca igre kluba iz Đenove. Čak je Bajernov đak postao redovan i na spiskovima selektora Kontea.

Interesovanje za Sorijana Milan je pokazivao još od početka prelaznog roka, ali ono nije bilo konkretno. Sada su stvari postale ozbiljne. Ključna je bila večera posle meča sa Peruđom u Kupu Italije na kojoj je Mihajlović zamolio Berluskonija i Galijanija da mu dovedu Sorijana. Dan kasnije, Galijani je razgovarao sa Sampdorijinim predsednikom Fererom oko prelaska igrača na San Siro, a poznato je da Sorijanova otkupna kluzula iznosi 10.000.000 evra. Igraču je ponuđen ugovor na pet godina i transfer bi trebalo da uskoro bude zaključen.

Da je posao blizu realizacije govori i činjenica da je Sampdorija već dovela zamenu. Reč je o kolumbijskom vezisti Karlosu Karboneru iz Rome koji bi danas trebalo da prođe lekarske preglede i potpiše ugovor o jednogodišnjoj pozajmici.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija ASampdorijaRoberto Sorijanoprelazni rok 2015MilanItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara