""
""

Šoškić odgovorio Čoviću: Tuđman nije osnovao Partizan, tada je bio običan kaplar

Vreme čitanja: 1min | pon. 25.02.13. | 17:41

Legendarni golman se obratio javnosti na Skupštini Partizana i odgovorio na nedavne provokacije od strane Zvezdinog moćnika i rekao da je Juventus dao crno-bele boje klubu iz Humske

 

Izabrane vesti

Jedan od najzanimljivijih detalja na klupskoj skupštini Partizana je bilo i obraćanje legendarnog golmana crno-belih Milutina Šoškića. On je odgovorio na nedavne optužbe čelnika KK i FK Crvena zvezda Nebojše Čovića koji je provocirao večitog rivala rečima da ih je osnovao Franjo Tuđman.  
„Moram nešto da objasnim i poručim medijima. Stariji sam osam godina od Partizana. Nije nas osnovao Franjo Tuđman. Kad je Partizan osnovan, Tuđman je bio običan kaplar. Nije nam dao ni boje. Dobili smo ih, ne sećam se koje godine, posle utakmice sa Juventusom, kada smo se na sjajan način suprostavili tom velikom klubu. Neka zna dotični Gospodin da ne vršimo teror. Samo vladamo 12 godina na terenu. I to zasluženo! I nije tačno da je Crvena zvezda jedini srpski fudbalski brend kao što tvrdi taj čovek. To su i Partizan i Vojvodina“, rekao je legendarni Šole.  

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaFranjo TuđmanMilutin ŠoškićNebojša ČovićFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara