""
""

ŠOU NA KONFERENCIJI SELTIKA: Lenon se poigrao sa suprugom jednog od novinara! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.01.13. | 18:15

Trener Kelta do suza nasmejao sve prisutne nakon što se dva puta javio na tuđ telefon i obratio nepoznatoj ženi: "Šeron, moraš da prestaneš da mi prekidaš konferenciju za novinare"

Menadžer Seltika Nil Lenon tokom konferencije za novinare pred meč sa Dandi junajtedom imao je svoj mali šou, pošto ga je u sred rečenice prekinuo telefon koji je u tom trenutku zazvonio na njegovom stolu. Pošto nije mogao to da ignoriše, riđokosi menadžer je uzeo mobilni u ruke i počeo da izigrava sekretaricu.

Naime, telefon je pripadao jednom od novinara koji se u tom trenutku nalazio u sali, a Lenon se javio ženi dotičnog novinara, što je izazvalo smeh u sali. Nakon kratkog prvog poziva usledio je niz šala i gromoglasan smeh, a nekoliko trenutaka kasnije usledio je novi poziv, kada se 41-godišnji menadžer Kelta javio i rekao sledeće:

Izabrane vesti

"Šeron, Šeron, molim te, moraš da prestaneš da mi prekidaš konferenciju, ovde je Nil Lenon, ok?“, da bi onda usledio još gromoglasniji smeh prisutnih u sali i nove šale na račun novinara, koji se takođe dobro zabavio.


tagovi

Evropameđunarodni fudbalNil Lenon

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara