Detalj sa meča u Kjažnoj
Detalj sa meča u Kjažnoj

Šou u Kjažnoj - četiri gola za 14 minuta (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.03.19. | 21:20

Voluntari do važne pobede u 89. minutu

Iako su ih mnogi optuživali poslednjih nedelja da igraju dosadan fudbal, Konkordija i Hermanštat su večeras pružili14 minuta bogovskog fudbala u kojima su postigli sve golove. Posle svega viđenog, remi je možda i najpravedniji ishod okršaja odigranog u Kjažnoj u okviru drugog kola plej-auta rumunskog šampionata.

Tamnoputi Cumu je otvorio goleadu za goste iz Sibijua već posle četiri minuta, a Hermanštat je stekao još bolju prednost u 12. kada je i Hrvat Jazvić povećao na 2:0. Ipak, Konkordija je ubrzo uzvratila, prvo je Gorobšov udarcem sa 20 metara smanjio u 16. minutu na 1:2, pre nego što je i Jordanac Bavab u 18. dao gol posle više od godinu dana za konačnih 2:2. 

Izabrane vesti

Iako se očekivao nastavak nadigravanja, treneri Mirijuca (Hermanštat) i Falub (Konkordija) bili su mnogo pragmatičniji, želeći da ne izgube bar taj jedan bod. Nekadašnji fudbaler Dinama Marijuš Alekse imao je najbolju priliku da donese domaćinu pobedu, ali je loše tukao iz dobre pozicije u 84. minutu.

Odličan fudbal viđen je i u Voluntariju gde je istoimeni domaćin stigao do trijumfa nad Botošanijem od 2:1 u poslednjim trenucima utakmice.

Voluntari je otvorio goleadu posle pola sata igre zahvaljujući dobrom udarcu Francuza Laidunija, ali su popularni Moldavci izjednačili u 64. preko Fulopa koji je odlično šutirao sa nekih 15 metara.

Pobedu je Voluntariju doneo Tudorije u pretposlednjem minutu utakmice posle kornera, pa je ekipa italijanskog trenera Kristijana Bergodija produžila seriju od pet utakmica bez poraza, a poslednji poraz zadao im je upravo večerašnji rival pre mesec dana.

RUMUNIJA 1, PLEJ-AUT - 2. kolo:

Subota
Kalaraši - Poli Jaši 1:2 (0:0)
/Janku 69 - Platini 81, Gardoš 87/

Nedelja
Gaz Metan Medijaš - Dinamo Bukurešt 2:1 (1:1)
/Rondon 11, Kaijado 58 - Papazoglu 4/

Ponedeljak
Konkordija - Hermanštat 2:2 (2:2)
/Gorobšov 16, Bavab 18 - Cumu 4, Jazvić 12/

Voluntari - Botošani 2:1 (1:0)
/Laiduni 31, Tudoriju 89 - Fulop 65/

Foto: Screenshot


tagovi

Hermanštat

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara