"Uroš Spajić"
"Uroš Spajić"

Spajić: Sa Pinto nas je naterao da zaigramo bolje

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.04.13. | 15:25

Ovu izjavu potvrđuje činjenica da je Zvezda zabeležila četiri vezana trijumfa, uz samo jedan primljen pogodak i opšti utisak da su pojedinci dosta napredovali

 

Uroš SpajićCrvena zvezda od dolaska Rikarda Sa Pinta igra kao preporođena! Najveći napredak vidi se u odbrambenoj liniji, gde štoperski tandem SpajićMikić funkioniše kao sat. Crveno-beli su ovog proleća primili samo jedan gol, u susretu sa Spartakom prethodnog vikenda, a mladi reprezentativac Srbije se nada da će odbrana nastaviti sa sjajnom igrom i u nastavku šampionata.
“Za sada delujemo sigurno i nadam se da ćemo tako i nastaviti. U Borči nas čeka težak duel sa ekipom koja ovog proleća odlično igra na svom terenu. Međutim, sa druge strane moji saigrači i ja vredno treniramo i verujemo u peti vezani trijumf. Sigurno da priželjkujem pobedu bez primljenog gola, ali tri boda su ipak najvažnija“, rekao je Spajić.

Izabrane vesti

Mladi štoper je u imao samo reči hvale za portugalskog stručnjaka, koji je “trgnuo ekipu i naterao ekipu da zaigra bolje“.
“ Očigledno je da smo se od njegovog dolaska trgli i zaigrali bolje. Svaka promena trenera predstavlja neku vrstu šoka i pozitivno utiče na ekipu“, poručio je Spajić, koji je potom istakao da nas očekuje veoma neizvesna završnica prvenstva:
“Ulazimo u sam finiš prvenstva sa ambicijom da savladamo sve rivale u preostalih sedam kola. Ne razmišljamo u ovom trenutku o rasporedu utakmica i mogućnosti da derbi odluči prvaka, već smo skoncentrisani samo na prvi naredni meč. Idemo korak po korak, i ukoliko nam se ukaže prilika da stignemo i prestignemo večitog rivala, sigurno da je nećemo ispustiti. Trenutna razlika je četiri boda, tako da još uvek ne zavisi sve od nas“.

(FOTO: Star Sport) 


tagovi

FK Crvena zvezdaEvropaNikola MikićRikardo Sa PintoSrbijaSuperligaUroš Spajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara