Spaletiju preselo: Ikardi? Pitajte Marotu

Vreme čitanja: 2min | sub. 09.03.19. | 16:59

Interovim problemima nema kraja

Odavno se otrgla kontroli haotična situacija oko budućnosti Maura Ikardija.

Svakodnevne spekulacije na temu produžetka ugovora, potencijalnog odlaska i njegovog zdravstvenog stanja počele su negativno da utiču na sve klupske strukture, a nezadovoljstvo se sve više oseća.

Izabrane vesti

Umesto da se razgovara o predstojećoj utakmici protiv Spala i Interovoj proslavi 111. rođendana, sve oči javnosti uprte su isključivo u odnose unutar trougla Ikardi – Vanda – Inter. Razlog tome je najnoviji potez kluba. Na društvenim mrežama se, naime, pojavio video snimak u čast velikog jubileja, a na istom se nigde ne vidi Mauro Ikardi. Novinari su odmah pitali o čemu se radi...
“Iskreno, ne pišem dnevnik na ovu temu, o svemu što se dešava najbolje je da pitate gospodina Marotu“, rekao je Lučano Spaleti, vidno iznerviran što se isključivo govori o ražalovanom kapitenu:
“Postoje neke stvari koje treba da se razjasne, zato treba pitati njega. Što se mene tiče, svoju energiju i vreme usmeravam isključivo na utakmice i treninge“.

Upravo je o tome govorio Spaleti...
“Očekujem da ekipa podigne ritam i prihvati aktuelnu situaciju, nevažno da li igramo protiv Ajntrahta, Milana ili nekog trećeg. Moramo da naučimo iz grešaka i pokušamo da shvatimo kako da se ponašamo u budućnosti“.

Nije mnogo držao pažnju, jer se priča opet vratila na to što Ikardi nije u timu već gotovo mesec dana.
“Gledajte, on je igrao šest meseci u kontinuitetu. To što nije deset dana (?) u timu možda će mu značiti i imati pozitivan uticaj na sve. Što se tiče ostalih, mislim da Radža Najngolan neće biti spreman za derbi, iako zna na čudesan način da se oporavi od povreda“.

Dobre vesti za Inter donosi Spaleti – Ivan Perišić i Keita Balde će biti u opticaju za meč sa Spalom (nedelja, 15.00).

Foto: Reuters


tagovi

Lučano SpaletiMauro IkardiBepe Marota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara