"Darko Spalević"
"Darko Spalević"

Spalević: Radnički mi je falsifikovao potpis

Vreme čitanja: 1min | pon. 11.02.13. | 13:57

Fudbaler najavio žalbu nezadovoljan odlukom Arbitražne komisije da odbije zahtev za raskid ugovora na štetu FK Radnički zbog neizmirenih obaveza

Darko Spalević

Posle prošlonedeljne odluke Arbitražne komisije Zajednice superligaša da odbije zahtev Darka Spalevića za raskid ugovora na štetu FK Radnički, fudbaler je za sutra najavio žalbu na ovu odluku.
 "Sedam dana je rok za žalbu, a moj advokat će to učiniti sutra. Papire koje su naveli kao dokaze su falsifikovali, i moj potpis i sve. Pa ja ne znam ni gde je PIO", kaže u telefonskom razgovoru za MOZZART SPORT Darko Spalević i na pitanje kakvog je sada zdravlja, kaže da je još bolestan.

Izabrane vesti

Podsećamo, Spalević je tražio raskid saradnje sa Radničkim i tužio klub zbog, imeđu ostalog, neizmirenih obaveza na ime doprinosa za penzijsko i invalidsko osiguranje. Sa druge strane, sve ovo vreme iz kluba su bili izričiti da su sve obaveze uredno izmirene. Spalević zbog bolesti nije otputovao u Antaliju sa ekipom. On je isticao da će radije "okačiti kopačke o klin", nego nastaviti da igra u kragujevačkom superligašu. 

(Foto: MN Press)

Jovana Mladenović

 


tagovi

Darko SpalevićEvropaRadnički KragujevacSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara