""
""

Spartak preboleo poniženje u Sankt Peterburgu: Pašalić spakovao trijumf šampiona! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.08.17. | 20:23

Za tim iz Moskve protiv Arsenala iz Tule (2:0) 60 minuta igrao i Marko Petković

Poniženje iz Sankt Peterburga je zaboravljeno! Daleko je to od šampionske forme, ali Spartak je počeo da liči na ekipu iz prošle sezone. Tim Masima Karere se skupio posle katastrofe u sudaru sa Zenitom i uspeo da na Otkrijte Areni slavi protiv Arsenala iz Tule (2:0).

Bilo je dobrih momentata u igri Spartaka, bilo je i trenutaka kada su se gosti pitali... Ali kada sa se podvuče crta klasa igrača Spartaka je presudila. Za domaćina je 60 minuta odigrao bivši bek Crvene zvezde Marko Petković i ostavio više nego solidan utisak. Bio je siguran u defanzivni i povremeno je uspevao da se ubaci u napad.

Izabrane vesti

Centrala figura meča bio je napadač Moskovljana Ze Luiš. Upravo je on zadržao loptu u 20 minutu, vešto proigrao Pašalića...Usledila je nesebična asistencija ka usamljenom Kvinsiju Promesu i vodeći pogodak.

Hrabro je igrao Arsenal, ali je demonstrirao znakove neuigranosti u defanzivi. Loše su gosti, za koje je igrao Goran Čaušić, postavljali ofsajd zamke i pomogali domaćinu da pravi solidne napade. Morao je, ipak, Spartak da se pomuče za konačan trijumf. Tačka je stavljena u 87.minutu kada je Ze Luis zasluženo stigao do gola.

RUSIJA 1 - PETO KOLO:

Utorak

SKA Habarovsk - Anži 2:0 (0:0)
/Marković 68, Kalinski 90+5/

Amkar - Ufa 0:0

Sreda

Ural - Zenit 1:1 (1:0)

/Bicfalvi 35 - Kokorin 60/

Spartak - Arsenal Tula 2:0 (1:0)
/Promes 20, Ze Luiš 84/

19.00 Rostov - Dinamo Moskva

19.00 Rubin - Lokomotiva

19.00 Tosno - CSKA

Četvrtak

19.00 Ahmat - Krasnodar

 

 


tagovi

Ze LuisSpartak MoskvaMasimo KareraMarko PetkovićKvinsi PromsEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara