"Aleksandar Dolgopolov"
"Aleksandar Dolgopolov"

Spas je u noći

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.01.18. | 13:27

Teniski turniri na južnoj polulopti daju nam lepu priliku da tokom večeri ispravimo kladilačke greške i zablude koje smo napravili preko dana

Aleksandar DolgopolovTradicionalno, sezona tenisa počinje "sa onu stranu sveta", to jest u Australiji i Okeaniji, što znači da se u ovo doba godine većina mečeva igra tokom noći, barem po srednjeevropskom vremenu. A to je odlična prilika za pravljenje tikete za "izvlačenje" ili pak za uzbudljivo buđenje.

(1,70) M. ZVEREV - MAJER (2,03)
MUG VIŠE (21,5), KVOTA 1,55

Izabrane vesti

Prlika ima i večeras za klađenje i to pregršt, pošto su praktično tek počeli ATP turniri koji se igraju na tvrdoj podlozi u Sidneju i Ouklendu. Sa takmičenja u najvećem gradu Australije izdvajamo dva meča, Miša Zverev - Leonardo Majer i Aleksandar Dolgoploov - Fabio Fonjini. Stariji od braće Zverev ujedno je i daleko slabiji teniser. Prošle godine zasijao je u nakoliko navrata, ali je sve to uglavnom "srednje žalosno". Ovaj Nemac ruskog porekla igra servis-volej igru što ne bi trebalo da prestavlja ozbiljam problem Argentincu koji vodi sa 2-1 u međusobnim susretima. Favorita je pak teško odrediti pa ovde možemo da gađamo više gemova ili setova.

(1,45) DOLGOPOLOV - FONJINI (2,55)
1 S/K 1-2, KVOTA 7,50

Lakše je odrediti favorita u meču dva iskusna asa, Dolgopolova i Fonjinija pošto Ukrajinac vodi sa 5-0, mada su prošli put igrali još 2014. Možda ovde zato ima prilike za mali rizik, da se proba na Italijana koji definitivno ima kvalitet da savlada ovog protivnika.

(1,65) DŽONSON - HERISON (2,11)
UG1S 10+, KVOTA 1,60

Nakon Australije na redu je Novi Zeland, gde od večerašnjih mečeva ASB Klasika izdvajamo Stiv Džonson - Rajan Herison i Stefanos Cicipas - Lukas Lacko. Duel dva Amerikanca je teško rpognozirati, ali favort je Džonson pošto je slavio u oba odmeravanja sa sunarodnikom. Ovde bi tmoglo lako da dođe 10+ gemova barem u jednom setu.

(1,50) CICIPAS - LACKO (2,41)
KI 1, KVOTA 1,50

Jedan od najvećih talenata belog sporta, Cicipas bi mogao imati lagan posao protiv 11 godina starijeg Lacka. Ovo će im biti prvi međusobni meč, tako da gađamo samo konačan ishod. 

*kvote su podložne promenama 

(foto: Action Images)


tagovi

Aleksandar DolgopolovAustralijabet analizaFabio FonjiniNovi Zelandsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara