""
""

Spasićev zavet – Borac znojem mora da zalije novu travu za prve bodove!

Vreme čitanja: 2min | čet. 07.09.17. | 16:01

Trener Zebri se nada bodovima, a rukovodstvo Borca poziva čačanske đake na prvu prvenstvenu utakmicu na svom terenu besplatnim ulaznicama

Čačani su isposnički započeli novu sezonu. Da im je bar Morava odnela radost sa terena, bilo bi čini se lakše… Zebre su rasule potencijalni kapital u Lučanima in a gostovanjima igrajući kao domaćin tamo gde se ranije igrao derbi Moravičkog okruga… Tome je sada kraj! Gradski stadion kraj Morave je spreman, a prvi gost je ekipa iz Gornje varoši.

Izabrane vesti

MOZZART KVOTE
(2,90) Borac (2,90) Zemun (2,55)

Tim povodom danas je u pres sali Gradskog stadiona kraj Morave održana redovna konferencija za medije na kojoj su govorili šef stručnog štaba Igor Spasić i igrači Marko Zoćević i Igor Savić.

“Malo paradoksalno zvuči da tek u osmom kolu igramo prvi put na svom stadionu, ali šta je tu je. Tu okolnost moramo pretočiti u našu prednost, pa verujem da ćemo upisati prve prvenstvene bodove. U goste nam dolazi ekipa koja je sa Mačvom najprijatnije osveženje elitnog ranga i koja je dosadašnjim igrama pokazala da zaslužuje mesto u Super ligi. Očekuje nas težak meč, a mi nemamo mnogo izbora. Bez osvojenog smo boda i na začelju tabele tako da gajimo ambicije da možemo ostvariti pozitivan rezultat koji bi nam mnogo značio. Po prvi put na raspolaganju imam sve igrače i očekujem da u velikoj borbi na svakom pedlju terena možemo do pobede. Svesni smo situacije u kojoj se nalazimo. Pauzu smo dobro iskoristili i sa velikim motivom dočekujemo Zemun”, rekao je šef stručnog štaba Borca Igor Spasić, a optimizmom pred subotnji duel zrače i prvotimci Borca.

“Jako bitna utakmica za nas. Uprkos činjenici da do sada nismo igrali na svom stadionu ne može se zaobići ni podatak da nam žreb nije bio naklonjen. Očekuju nas dueli sa nama ravnopravnim timovima. To ne znači da će biti lako, ali smatram da imamo dovoljno znanja i snage da savladamo dobrog rivala i konačno krenemo sa dna tabele” - rekao je prekaljeni fudbaler Borca Marko Zoćević, da bi reč preuzeo mladi fudbaler Igor Savić.
“Sa nestrpljenjem očekujemo da konačno zaigramo pred našim navijačima na našem stadionu. Svesni smo da moramo dati više od trenutnih mogućnosti kako bi smo ostvarili pozitivan rezultat. Uprkos lošem startu radimo u dobroj i pozitivnoj atmosferi i očekujem da ćemo obradovati naše verne navijače, koje ovom prilikom pozivam da nam daju podršku, a mi ćemo im se odužiti velikom borbom i verujem prvom pobedom”, rekao je Savić.

Važna informacija koja stiže iz Čačka glasi da je rukovodstvo FK Borac donelo odluku da ulaz za đake osnovnih i srednjih škola bude besplatan na predstojećoj prvenstvenoj utakmici protiv Zemuna koja se igra na Gradskom stadionu u subotu devetog septembra s početkom u 19 časova.

Piše: Miloš Milić

(Foto: FK Borac Čačak)


tagovi

zemunSuperligaSrbijaMarko ZoćevićIgor SavićČačakBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara