SPECIJAL: Tadić daje gol Juventusu - kvota 3,10!

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.04.19. | 13:32

U čitavoj slobodnoj igri nalazi se preko 100 igara, a možete i da se kladite na to ko će biti finalisti u Madridu

Sinoćni mečevi četvrtfinala Lige šampiona su predstavljali ozbiljno zagrevanje, jer se večeras očekuju daleko veća uzbuđenja. Veliki derbi se igra u Mančesteru, gde gostuje Barselona, ali će ljubitelji fudbala u našoj zemlji za znatno većom pažnjom pratiti okršaj između Ajaksa i Juventusa na Amsterdam Areni.

Biće to pravi okršaj zaljubljenika u igru Dušana Tadića, ali i čitave armije onih koji sa oduševljenjem prate prate fudbalsko umeće Kristijana Ronalda. Ovo je velika poslastica i za ljubitelje fudbala, koji svoje znanje i sreću mogu da okušaju u specijalima kladionice MOZZART.

Izabrane vesti

Ono što iskače u prvi plan jeste kvota 3,10 na igru Dušan Tadić strelac na meču. Ima mnogo razloga da verujete u to, s obzirom na koji način srpski as igra u ovoj sezoni. Za one još hrabrije tu je igra "Tadić prvi stelac na meču" sa kvotom 7,50.

SLOBODNA IGRA - KOMPLETNA PONUDA

Naravno najniža kvota je na nemislosrdnog Ronalda. Ona da će biti strelac na meču je 2,00, a da će postići prvi gol na utakmici 4,00. Najveće šanse se potom daju Dibali, pa Tadiću.

Ista situacija je i na okršaju u Mančesteru, s tim što je tamo u prvom planu Lionel Mesi. Kvota da će se Argentinac upisati u strelce je 1,90, a da će postići prvi gol 4,00.

Tu su i ostale klasične slobodne igre, pa se možete kladiti od toga ko će izvesti početni udarac, izvesti prvi aut ili napraviti prvi faul.

Možete i da vežete igrača sa pobednikom utakmice, pa je tako kvota na igru "Tadić daje gol i Ajaks pobeđuje" čak 7,00! Ista igra na Ronalda je 4,00, na Dibalu 5,00. Ako verujete u Mančester junajted tu su igre "Lukaku daje gol i Mančester pobeđuje" sa kvotom 8,00, a ista kvota je i na Markusa Rašforda.

U čitavoj slobodnoj igri nalazi se preko 100 igara, a možete i da se kladite na to ko će biti finalisti u Madridu. Sve kvote možete pronaći - OVDE.


tagovi

klađenjeBet specijal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara