""
""

Specijalista za večite derbije ponovo u crveno-belom: Kasalica u Zvezdi?

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.07.15. | 20:42

Crnogorski napadač trenutno se odmara u rodnom Užicu i čeka rasplet

Govorili su čelnici Crvene zvezde da čekaju još dolazak Srđana Plavšića kako bi kompletirali aktivnosti u letnjem prelaznom roku, ali izgleda da je to bio jedan od karakterističnih manevra. Tim Miodraga Grofa Božovića mogao bi u narednih nekoliko dana da dobije (ne)očekivano pojačanje. Prema saznanjima srpskog izdanja portala Goal Crvena zvezda je zainteresovana da u svoje jato vrati krilnog napadača Filipa Kasalicu.

Jedan od najvećih aduta Roberta Prosinečkog nedavno je raskinuo ugovor sa Ulsanom iz Koreje, što olakšava mogućnost ljudima u Crvenoj zvezdi da završe transfer. Momak koji može da odgovori zadacima na poziciji krilnog i centralnog napadača trenutno se nalazi u Užicu i čeka poziv Miodraga Božovića ili nekog od čelnika Crvene zvezde.

Izabrane vesti

Trener Božović na krilnim pozicijama trenutno može da se osloni na Vereda i Matosa, dok je status Džošue Parkera nepoznat. Tačnije, nije tajna da bi na Marakani rado videli leđa reprezentativcu Antigve i Barbude.

Kasalica je došao 2012.godine u Crvenu zvezdu zajedno sa Nikolom Maksimovićem. U prvom mandatu je odigrao 59 utakmica i postigao devet golova.


tagovi

SuperligaSrbijaMiodrag Grof BožovićFilip KasalicaEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara