"Adrijan Mutu"
"Adrijan Mutu"

Spektakl: Materaci trener, Mutu u napadu!

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.09.14. | 14:29

A u istom timu biće mesta i za jednog Srbina

Adrijan Mutu

Indijska Superliga definitivno će biti zanimljiva kada se i u njoj 12. oktobra zakotrlja lopta, a najviše pažnje privući će tim Čenai Tajtans.

Izabrane vesti

Ne samo da su doveli kontroverznog Italijana Marka Materacija, koji će u svojoj 41. godini biti i trener i igrač, već će se popularnom Matriksu pridružiti još jedan "ludak" - Adrijan Mutu.

Rumun koji u poslednje vreme izaziva mnogo više pažnje zbog burnih noćnih provoda, i koji je svojevremeno upropastio fantastičan ugovor u Čelsiju zbog šmrkanja kokaina, rešio je da prihvati poziv sa Istoka i ode na tromesečnu pozajmicu iz Petrolula, kluba u kojem se "skrasio" pre nekoliko meseci. Dakle, Materaci i Mutu na istom mestu? Sigurno neće biti dosadno.

U timu Čenai Tajtans mesta će se naći i za jednog Srbina (istina sa švedskim pasošem), i to iskusnog Bojana Đorđića, nekada velike nade Mančester Junajteda, koji je pre 11 godina bio na pozajmici u Crvenoj zvezdi, ali nikada nije uspeo da dospe do visina koje su mu predviđane kao tinejdžeru...

Osim Čenaija, pažnju pred start indijske Superlige privlače i timovi Goa sa trenerom Zikom, Atletiko Kolkata, gde igra nekadašnja zvezda Liverpula Luis Garsija, Delhi Dinamos sa sve Alesandrom del Pjerom, Mumbai Siti sa Piterom Ridom na klupi, Nikolasom Anelkom i Manuelom Fridrihom na terenu, zatim Nort Ist sa Đoan Kapdevilom, kao i Pun Siti gde će napad predvoditi David Trezege...

A takmičenje počinje za 20-ak dana, možda bude još spektakularnih pojačanja.

(Foto: Action Images)


tagovi

Adrijan MutuIndijaItalijamarko materacimeđunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara