"Srbija"
"Srbija"

SPFN: Otac našeg bivšeg reprezentativca tražio da njegovom sinu upropastimo transfer?!

Vreme čitanja: 1min | pet. 24.01.14. | 09:11

"Na naše pitanje zašto to želi svom sinu rekao nam je: ’Zbog toga što me je isključio iz kombinacije i ne mogu da uzmem ni dinara’

SrbijaSindikat profesionalnih fudbalera Nezavisnost, koji zastupa prava svakog svog člana u rešavanju spora sa klubovima i u tome ima dosta uspeha, susreće se sa neverovatnim stvarima tokom prethodnih godina. Mnogi traže pomoć zbog raznih stvari, ali ono što se desilo u četvrtak ostavilo je u potpunoj neverici i zaprepastilo čelnike ove organizacije.
“Pozvao nas je otac jednog bivšeg reprezentativca i pitao koliko košta da mu pomognemo da sinu upropasti transfer u jedan klub? Bili smo zbunjeni... Na naše pitanje zašto to želi svom sinu rekao nam je: ’Zbog toga što me je isključio iz kombinacije i ne mogu da uzmem ni dinara...’ Svaki komentar je suvišan a šta smo mu rekli na telefon nije za objavu jer takav rečnik ne priliči sportskim radnicima”, piše na zvaničnom Fejsbuk profilu Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost, koji nisu želeli da otkrivaju ime bivšeg reprezentativca, ali su poručili da su istog upoznali sa bizarnim zahtevom njegovom oca.  

(FOTO: MN Press)

Izabrane vesti


tagovi

Srbijasindikat Nezavisnost

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara