""
""

Spisak Argentine: Iguain? Za njega stvarno nema mesta...

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.09.15. | 18:02

Šta mislite na kakvim je mukama Herardo Martino kad dođe taj dan da mora da odluči ko otpada iz reprezentacije?

Selektor Argentine Herardo Martino odlučio je da izostavi sa spiska reprezentacije Gonzala Iguaina za prva dva kvalifikaciona meča za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine! I pored toga što igra u jako dobroj formi i što je trenutno drugi strelac Kalča, nekadašnji trener Barselone odlučio je da umesto popularnog Pipite šansu ukaže novom napadaču Juventusa Paulu Dibali.

Izabrane vesti

Da podsetimo, Iguaina nije bilo u ekipi na turneji po Americi početkom septembra zbog stomačnih problema, ali evo i kada se oporavio i pre nekoliko dana postigao dva gola za svoj Napoli u trijumfu nad Lacijem od 5:0, poziv nije stigao. Za razliku od njega Martino je odlučio da pozove Di Mariju i Pastorea, koji su takođe preskočili pomenute utakmice sa Meksikom i Bolivijom. 

KOMPLETAN SPISAK ARGENTINACA

GOLMANI: Guzman (Tigre), Markesin (Santos Laguna), Serhio Romero (Mančester junajted).

DEFANZIVCI: Kasko (River Plata), Demikelis (Mančester Siti), Funi Mori (Everton), Garaj (Zenit), Mas (San Lorenzo), Otamendi (Mančester Siti), Roho (Mančester junajted), Ronkalja (Fjorentina), Zabaleta (Mančester Siti).

VEZNI IGRAČI: Banega (Sevilja), Bilja (Lacio), Kraneviter (River Plata), Maskerano (Barselona), Pastore (PSŽ), Pereira (Juventus), Enco Perez (Valensija).

NAPADAČI: Aguero (Mančester Siti), Korea (Atletiko Madrid), Di Marija (PSŽ), Dibala (Juventus), Gaitan (Benfika), Laveci (PSŽ), Mesi (Barselona), Tevez (Boka Juniors).

Argentina kvalifikacije za Svetski kup u Rusiji počinje 9. oktobra protiv Ekvadora na svom terenu, a pet dana kasnije gostuje u Paragvaju. 

(foto: Action Images)


tagovi

reprezentativni fudbalmeđunarodni fudbalHerardo MartinoGonzalo IguainEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara