SPISAK ARGENTINE: Povratak Erika Lamele, izostavljeni igrači Rivera i Boke

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.11.18. | 16:48

Prvotimca Totenhema nije bilo u nacionalnom timu od septembra 2016. godine

U trenucima kada se Argentina nalazi u potpunom fudbalskom transu zbog plasmana Boke Juniors i River Plate u istorijsko finale Kopa Libertadores, objavljen je spisak Argentine za prijateljske mečeve sa Meksikom u Kordobi i Mendozi 16. i 20. novembra.

Na spisku Lionela Skalonija našlo se 30 igrača, a u prvom planu je povratak Erika Lamele, kojeg nije bilo u nacionalnom timu od septembra 2016. godine, kada ga je Eduardo Bauza pozvao za prijateljske meče sa Urugvajem i Venecuelom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Izabrane vesti

Ovoga puta, iz opravdanih razloga sa spiska su izostavljeni igrači Rivera i Boke, koji će biti u prilici da se maksimalno posvete pripremama za veliko finale. Na prethodnim spiskovima nalazili su se Franko Armani, Gonzalo Montijel, Ezekijel Palasios, Gonzalo Martinez i Kristijan Pavon.

GOLMANI: Agustin Marčesin (Klub Amerika), Serhio Romero (Mančester junajted), Heronimo Rulji (Sosijedad).

ODBRANA: Ramiro Funes Mori (Viljareal), Herman Pecelja (Fjorentina), Renci Saravija (Rasing), Nikolas Taljafiko (Ajaks), Valter Kaneman (Gremio), Otamendi (Mančester Siti), Gabrijel Merkado (Sevilja), Emanuel Mamana (Zenit), Huan Fojt (Totenhem).

VEZNI RED: Markos Akunja (Sporting), Maksimilijano Mesa (Independijente), Franko Vaskes (Sevilja), Đovani Lo Selso (Betis), Leandro Paredez (Zenit), Santjango Askasibar (Štutgart), Rodrigo Batalja (Sporting), Matijas Saračo (Rasing), Roberto Pereira (Votford).

NAPAD: Rodrigo De Paul (Udineze), Franko Servi (Benfika), Anhel Korea (Atl. Madrid), Lautaro Martinez (Inter), Mauro Ikardi (Inter), Đovani Simeone (Fjorentina), Paulo Dibala (Juventus), Erik Lamela (Totenhem), Eduardo Salvio (Benfika).

Foto: Action images


tagovi

Erik Lamela

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara