""
""

Sprema se prvi poklon za Inter: Brazilac od 50.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.09.17. | 10:51

Kineske gazde imaju aduta u rukavu za zimski prelazni rok

Inter nije uspeo prethodnog leta da dovede neko zvučno pojačanje u napadu poput Di Marije, Bernardeskija ili Keite Baldea. Nerazuri su želeli jedno zvučno ime u ofanzivnom delu tima, ali je problem nastao zbog dešavanja u Kini.

Izabrane vesti

Bogata kompanija Suning u čijem vlasništvu je Inter, poslušala je preporuku kineske vlade da ne pravi kapitalna ulaganja u inostranstvu i tako je Interov prelazni rok doživeo ozbiljan udarac. Sve bi trebalo da se promeni posle kongresa Komunističke partije Kine u oktobru kada se očekuje zeleno svetlo za ulaganja velikih kompanija u inostranstvu. To čeka i Susning koji bi u januaru mogao da odreši kesu i dovede neka velika pojačanja u milanski klub.

Prvo među njima bi mogao da bude Aleks Tešeira!

Sada pomalo zaboravljeni Brazilac igra za kineski Đijangsu koji je takođe u vlasništvu Suninga. Jasno je da bi Kinezi bez problema mogli da realizuju transfer između svoja dva kluba jer im je Tešeira potrebniji u Interu. Verovatno bi u pitanju bila pozajmica. Takođe, u Kini je smanjen broj stranaca u ekipi, pa bi i to bila olakšavajuća okolnost za transfer Brazilca. Njega je Đengsu platio Šahtjoru 50.000.000 evra pre godinu i po dana i preoteao ga Čelsiju i Liverpulu koji su ga želeli.

Tešeira bi bio idealno pojačanje s obzirom da je Interu neophodan fudbaler koji bi bio igrao iza Maura Ikardija.  Povratak u Evropu bi mogao da Tešeiri donese i toliko čekani poziv u reprezentaciju Brazila za čliji A tim nikada nije debitovao.  ž

(FOTO: Action images)


tagovi

Aleks TešeiraInterItalijaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara