"Alešandre Pato"
"Alešandre Pato"

Spreman za akciju: Pato debituje protiv Noriča

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.02.16. | 17:22

"Iako Brazilac nema snage za svih 90 minuta, biće mu dovoljno da odigra i deo utakmice“, kaže Gus Hidink

Alešandre Pato

Menadžer Čelsija Gus Hidink poručio je da je Alešandre Pato konačno fit i spreman za debi protiv Noriča sutra uveče.

Izabrane vesti

Brazilac nije odigrao ni minut za Plavce od kako je stigao u januaru na šestomesečnu pozajmicu iz Korintijansa, a poslednji takmičarski nastup zabeležio je još u novembru i to u dresu Sao Paula.

Pošto Čelsi ulazi u pakleni ritam utakmica u narednom periodu, Hidink je otkrio da je pravo vreme da 26-godišnji Brazilac debituje za Plavce.
„Pato je nestrpljiv da konačno zaigra za Čelsi. Mogu da kažem da imamo zdravu konkurenciju u timu i vrlo dobru atmosferu“, objasnio je Holanđanin.

Dijego Kosta bi mogao da odmori narednih nekoliko dana, a šansu će dobiti mlađi fudbaleri.
„Kosta je za mene opcija broj jedan, ali i ostali napadači su vrlo aktivni. Na primer, zadovoljan sam Bertrandom Traoreom. Iako je mlađi, svojim pristupom je pokazao ispravan stav, a to ću imati u vidu za ubuduće. Iskreno, mlađi su u ovom trenutku ispred Pata, jer volim da bude poštena konkurencija. Važno je što su Pato i Remi u poziciji da se bore za mesto u timu, a iako Brazilac nije spreman za svih 90 minuta, biće mu dovoljno da odigra i deo utakmice“, napomenuo je Hidink.    

Holandski stručnjak je potvrdio da su Radamel Falkao i kapiten Džon Teri ponovo u trenažnom procesu, nakon što su se oporavili od povreda.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaNorič SitiGus HidinkEngleskaČelsiAlešandre Pato

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara