""
""

Srbi caruju u Kini: Novi gol Milijaša ostavio Hebej u vrhu, Stanojević majstor za gradske derbije (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 30.05.15. | 12:39

Hebej rutinski trijumfovao protiv gostujućeg Ćingdaoa, dok je Peking Enterprajz do bodova protiv gradskog rivala Tehnolodžija došao tek posle preokreta - 3:2

Bivši kapiten Crvene zvezde nastavlja sa odličnim partijama u Kini. Ovaj put ekipa Hebeija pobedila na svom terenu Ćingdao sa 3:1 u utakmici 11. kola kineske druge lige i ostala na samo bod zaostatka za vodećim Dalijan Aerbinom i Janbijanom.

Izabrane vesti

Ovaj put srpski fudbaler zatresao je mrežu iz penala u poslednjim minutu prvog poluvremena za vođstvo od 3:0. Prethodno su golove za tim koji trenira nekadašnji selektor Srbije Radomir Antić dali Abdurahim Ladžab u 20. i Du Vei u 37. minutu.

Ekipi Hebeija ovo je bila šesta pobeda u poslednjih sedam prvenstvenih mečeva i Antićev tim još jednom je potvrdio da se nalazi u veoma dobroj formi.

Važnu pobedu u pekinškom gradskom derbiju ostvario je tamošnji drugoligaš Enterprajz, na čijoj klupi sedi bivši trener Partizana Aleksandar Stanojević.

Ovaj put “žrtva“ Enterprajza bio je Peking Tehnolodži kojem nije mnogo pomoglo ni to što je vodio u dva navrata golovima Markesa i Minga. Na kraju je bilo 3:2 za Enterprajz.

Jan Sijangčuang bio je izuzetno raspoložen za igru, pošto je postigao dva gola, ali je pobedonosni pogodak dao kolumbijski internacionalac Karmelo Valensija u 69. minutu.

Trijumfom u gradskom derbiju Stanojevićeva ekipa je došla do šestog mesta i ona je u konkurenciji za prvo mesto jer zaostaje samo tri boda za vodećima. 

(FOTO: Youtube printscreen)


tagovi

SrbijaRadomir AntićPeking EnterprajzNenad Milijašmeđunarodni fudbalKinaHebeiAleksandar Stanojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara